Hilarische theaterversie van ‘Are You Being Served?’ (Wordt U Al Geholpen?’) in het Noordteater

Zaterdag 11 mei 2019 ging in het Noordteater in Antwerpen ‘Are You Being Served?’ (Wordt U Al Geholpen?’) in première. Deze komedie is gebaseerd op de gelijknamige Britse komische serie, waarvan er tussen 1972 tot 1985 maar liefst tien seizoenen op televisie werd uitgezonden. ‘Are You Being Served?’ groeide uit tot een van de populairste Britse series en kende ook veel succes in België en Nederland. Deze komische tv-reeks van Jeremy Lloyd en David Croft werd bewerkt tot een theatervoorstelling door Nick Delafontaine, die tevens de regisseur is.

sized_C0029T01

Het verhaal speelt zich af op de afdeling dames- en herenkleding van het warenhuis Grace Brothers, waar het personeel klaar staat om de klanten te bedienen. Mrs. Slocombe, Miss Brahms, Mr. Humphries, Mr. Lucas en Mr. Grainger krijgen allerlei soorten klanten over de vloer, van Arabieren tot prostituees, en dat loopt niet altijd van een leien dakje. Gelukkig zijn er Captain Peacock en Mr. Rumbold om menige brandjes te blussen, tot het echt brand bij Grace Brothers…

sized_C0026T01

‘Are You Being Served?’ is een heerlijke komedie. Deze theaterversie brengt de toeschouwers terug naar de jaren 70 van de vorige eeuw en je herbeleeft de misverstanden, woordspelingen en fratsen van het personeel van warenhuis Grace Brothers opnieuw. Kent u ze nog: de wat stramme Captain Peacock, Mrs. Slocombe (and her pussy), Miss Brahms, de nichterige Mr. Humphries (‘Are You Free?’), Mr. Grainger (die om de haverklap in slaap valt) en grapjes én vrouwenversierder Mr. Lucas? Pure nostalgie!

sized_C0032T01

Warenhuis Grace Brothers is nog open tot 9 juni 2019 en heet u van harte welkom!

‘Are You Being Served? wordt gebracht door maar liefst 13 acteurs, die elk hun rol perfect spelen. Ook het decor verdient een vermelding, het is prachtig en ademt de sfeer van weleer uit.

Het is van begin tot einde genieten van deze voorstelling en dat hebben de theaterliefhebbers geweten. Nog voor het stuk in première ging waren bijna alle voorstellingen uitverkocht. Daarom komen er nu al twee extra voorstellingen bij en dit op 1 juni om 15.00 uur en op 6 juni om 20.15 uur.

‘Are You Being Served?’ is echt de moeite, reserveer daarom snel uw tickets op www.noordteater.be

sized_C0027T01

ARE YOU BEING SERVED?

Nog tot en met 9 juni 2019

in het Noordteater in Antwerpen

Auteurs: Jeremy Lloyd & David Croft

Regie en bewerking: Nick Delafontaine

Regie-assistente: Lieve Roelants

Cast: Veerle Lombaert, Zoë Kerremans, Hans Claes, Wim Aernouts, Didier Joosen, Glenn Van Hauwenis, Gilbert Van Asselt, Jacques Van den Bergh, Danny Brosens, Laila Mariën, Abel Tjantelé, Tom van Dessel en Ellen Van Gaever

http://www.noordteater.be 

sized_C0030T01