Opera ‘Madama Butterfly’ in Oostende, Gent en Antwerpen

on

Met het tragische liefdesverhaal ‘Madama Butterfly’ kon componist Giacomo Puccini (1858-1924) alle emotionele registers opentrekken. De muziek die hij voor Butterfly schreef, is een boeiende confrontatie tussen Oost en West. Het is een mengeling van leidmotieven in de stijl van Wagner en authentieke Japanse melodieën, die zonder uitzondering allemaal recht naar het hart gaan.

sized_MButterfly_MH_Corporate_1920x1080

“Een indrukwekkende opera in een klassieke, integere en tijdloze enscenering die het pakkende verhaal en de heerlijke muziek alle ruimte geeft.”

Het verhaal, de emoties en de muziek zijn zo universeel dat ‘Madama Butterfly’ na al die jaren onverminderd populair blijft. Puccini vond het zelf zijn meest doorvoelde en expressieve opera.

madaMusic Hall Classics brengt deze indrukwekkende opera in een klassieke, integere en tijdloze enscenering die het pakkende verhaal en de heerlijke muziek alle ruimte geeft.

‘Madama Butterfly’ , op zaterdag 11 mei – Kursaal Oostende / zondag 12 mei – Capitole Gent / dinsdag 14 mei – Stadsschouwburg Antwerpen

Deuren: 19u (zondag Gent: 14u)

Aanvang: 20u (zondag Gent: 15u)

Duur voorstelling: 2u45min incl. pauze

Meer info en tickets: http://www.musichall.be