‘Oeps!’, een pikante komedie in Teater De Peerdestal!

on

In Teater De Peerdestal in Antwerpen loopt nog tot en met 15 juni 2019 het blijspel ‘Oeps!’. Deze komedie is geschreven door Tony Collins, in een regie van Christine Moons.

Het verhaal gaat over de twee vrienden Martin ( Philippe Van Deyck) en Joeri (Stefaan Van Puyvelde). Ze hebben hun vrouwen wijsgemaakt dat het bedrijf waar ze beiden werken een teambuilding-weekend organiseert. De waarheid is echter dat de twee een seksnachtje op hotel hebben gepland. Joeri en Martin hebben elk een kamer gehuurd en hebben ieder twee callgirls besteld. Het plan is om na enkele uren van dames te wisselen, kwestie van echt alles uit het weekend te halen…

sized_1

Martin en Joeri zien het volledig zitten en hopen op een nachtje hete, stomende seks. Want bij de beide heren is de seks thuis eerder een sleur geworden. Wat ze thuis niet (meer) hebben, zoeken ze op hun hotelkamer wel te vinden.

De champagne en de kaviaar staan koud en de seksspeeltjes liggen klaar. Om het nog spannender te maken besluiten ze zich te maskeren. Martin en Joeri zijn er volledig klaar voor, al denkt de hotelmanager (Chris van Etten) dat de twee mannen andere plannen hebben.

En dan komen Brigitte (Anne-Marie Van Puyvelde) en Nadine (Wendy Van Tiggel), de twee callgirls, binnen bij Martin en valt deze laatste van de ene verrassing in de andere…

sized_3

‘Oeps!’ is een heerlijk blijspel over zweepjes, tanga’s met een luipaardmotiefje, goedkope parfum uit den Aldi, krolse pinguïns en proefkonijnen!

Deze komedie bevat een leuk verhaal over wat een fantastisch seksnachtje zou moeten worden voor de twee vrienden. Het is lachen van begin tot einde verzekerd met dit theaterstuk, dat goed gebracht wordt door de voltallige cast. ‘Oeps!’ is een blijspel waarmee zowel mannen als vrouwen nieuwe inspiratie kunnen opdoen.. 

Voor wie een gezellige namiddag of avond wil beleven is deze komedie een absolute aanrader!

sized_2

OEPS!

Auteur: Tony Collins

Regie: Christine Moons

Cast: Anne-Marie Van Puyvelde, Wendy Van Tiggel, Chris Van Etten, Philippe Van Deyck, Sandro Wackenier en Stefaan Van Puyvelde

Nog tot en met 15 juni 2019

Teater De Peerdestal

St Nicolaasplaats 3-4, 2000 Antwerpen

www.teaterdepeerdestal.be

6