Opgepast! Er zit opnieuw nen Hollander in het echt Antwaarps teater!

on

35 jaar nadat het echt Antwaarps teater ‘Mijne schoonzoon is nen Hollander’ voor het eerst speelde, wordt deze komedie opnieuw gebracht in het echt Antwaarps teater in de Arenbergstraat te Antwerpen. Deze keer met Ruud De Ridder, Nicole Laurent, Maarten Bosmans, Cathy Petit en Nick Delafontaine.

sized_unnamed (18)Het verhaal gaat over Bernard Verbinnen. Hij leeft al 30 jaar gescheiden van zijn vrouw en woont samen met zijn dochter. Wanneer die komt vertellen dat ze een lief heeft, is Bernard zeer gelukkig. Hij heeft maar één eis: het mag in geen Hollander zijn, want met die van boven de Moerdijk heeft hij in het verleden niets anders dan last mee gehad. Voor zijn part mag het een ne Marokkaan, nen Turk, nen Afrikaan, nen Oezbeek of ne Chinees zijn…als het maar geen Hollander is.

En met wie komt dochterlief naar huis? Met Jan Willem, een rasechte Hollander!

sized_unnamed (17)
foto: Ann Minnen

‘Mijne schoonzoon is nen Hollander’ is in het verleden al enkele keren op het programma van het echt Antwaarps teater gestaan. Dit blijspel is een van de meest succesvolle theaterproducties die Ruud De Ridder geschreven heeft. Wie deze komedie nog niet gezien heeft of het terug wil zien, is het nu het moment! ‘Mijne schoonzoon is nen Hollander’ wordt nog gespeeld tot en met 18 mei 2019. Een absolute aanrader!

sized_unnamed (19)‘Mijne schoonzoon is nen Hollander’ is het voorlaatste blijspel dat gespeeld wordt in het echt Antwaarps teater. Na ‘Tomatte Cravatte’, de allerlaatste komedie in het echt Antwaarps teater, verhuist het theatergezelschap naar de Arenbergschouwburg, 100 meter verder in dezelfde straat.

Gedurende de productie ‘Tomatte Cravatte’, van 25 mei tot 21 juni, worden er op ALLE voorstellingen vijf aandenken aan het ‘echt Antwaarps teater’ verloot. U maakt dus grote kans om in de prijzen te vallen!

Wil je erbij zijn? Bestel dan snel je tickets want deze laatste productie zal zeer snel uitverkocht zijn !

Mijne schoonzoon is nen Hollander

Auteur: Ruud De Ridder

Regie: Ruud De Ridder & Nicole Laurent

Cast: Ruud De Ridder, Nicole Laurent, Maarten Bosmans, Cathy Petit en Nick Delafontaine

Nog tot en met 18 mei 2019

Echt Antwaarps Teater

Arenbergstraat 10

2000 Antwerpen

Tickets: www.eat.be