Komedie ‘Stepping Out’ vanaf 10 mei in het EWT-Theater in Deurne

‘Stepping Out’ is een hilarische komedie van Richard Harris die zowel in theaters over de hele wereld als op het witte doek een megasucces was. Er kwam zelfs een Broadway-musical als vervolg. Het EWT-Theater  brengt de originele komedie in een regie van Door Van Boeckel met choreografie van Frank De Peuter.

ewt

Het verhaal

Iedere donderdagavond geeft Merel tapdansles aan een klasje gedreven liefhebbers. Ze wordt aan de piano bijgestaan door de norse mevrouw Fierens, wie waarschijnlijk nog moet bevallen van haar eerste glimlach. Voor alle leerlingen is dit avondje tappen een rustpunt, een uitlaatklep of een feestje in hun drukke werkweek.

Als deze bende wordt gevraagd om op te treden tijdens een plaatselijke benefietvoorstelling, gaan ze ervoor maar of ze het ook zonder kleer- of schoenscheuren zullen halen, blijft de grote vraag!

Met deze komedie belooft het EWT-Theater een knallend einde van seizoen 2018-19 te geven. Regisseur Door Van Boeckel kan voor deze productie rekenen op een fantastische cast, met kleppers uit zowel de Vlaamse theater- als musicalwereld. Sandrine Van Handenhove, Jasmine Jaspers en Anne-Mieke Ruyten (onlangs nog te zien in de Nederlandse productie Charley, de musical) maken tevens hun debuut op de EWT-Scène.

STEPPING OUT

Auteur: Richard HARRIS

Regisseur: Door VAN BOECKEL

Acteurs: Frank DE KAEY, Linda DE RIDDER, Liliane DOREKENS, Anne Mie GILS, Jasmine JASPERS, Annik PAUWELS, Anne-Mieke RUYTEN, Daisy THYS, Sandrine VAN HANDENHOVEN, Gerdy SWENNEN

Van 10 mei 2019 tot en met 23 juni 2019

EWT-Theater, Hertstraat 2 in Deurne

Tickets: www.ewt.be