Ianthe Tavernier is Prinses Jasmine in musical Aladdin

on

Nog voor de repetities van de familiemusical Aladdin van start gaan, steekt de Geest zijn magische handen al uit de mouwen. In een Oosterse tapijtenzaak, Ashtari Oriental Carpets,  toverde onze eigenste goochelaar Kobe Van Herwegen zijn mede-castleden tevoorschijn.

sized_uit2

Dat Giovanni Kemper de rol van Aladdin op zich neemt, maakten producenten James Cooke en Bob Jennes reeds bekend. Actrice Ianthe Tavernier krijgt de felbegeerde rol van Prinses Jasmine toebedeeld. Ook musical leading lady Ann Van den Broeck werd op het toneel getoverd. Zij zal de rol van de slechterik op zich nemen. De hoofdcast is compleet met Marc Lauwrys als Sultan en Goele De Raedt als Maryam, de moeder van Aladdin.
Uitgezonderd. stelde een uitgelezen creatief team samen. Tijl Dauwe schreef het script en Sam Verhoeven componeert de muziek voor deze vrolijke spannende musical. Jaak Lema neemt de regie op zich.

De première staat gepland op zaterdag 18 mei om 14u00 in de Stadsschouwburg in Antwerpen om daarna het Oosters paleis op te bouwen in het Ethias Theater in Hasselt en het Capitole in Gent.

CAST

  • Giovanni Kemper – Aladdin
  • Ianthe Tavernier – Prinses Jasmine
  • Kobe Van Herwegen – de Geest
  • Ann Van den Broeck – Hessa
  • Marc Lauwrys – Sultan
  • Goele De Raedt – Maryam

Stadsschouwburg Antwerpen
zaterdag 18 mei om 11u
zaterdag 18 mei om 14u
zondag 19 mei om 11u
zondag 19 mei om 14u

Ethias Theater Hasselt
zaterdag 1 juni om 14u
zondag 2 juni om 14u

Capitole Gent
zaterdag 8 juni om 11u
zaterdag 8 juni om 14u
zondag 9 juni om 11u
zondag 9 juni om 14u

Creatives
Producent: Uitgezonderd.
Regie: Jaak Lema
Script: Tijl Dauwe
​Muziek: Sam Verhoeven

Foto’s: Uitgezonderd