Iedereen smurft meer met ‘De Smurfen, de Musical’!

on

De Smurfen zijn stripfiguren die in 1958 bedacht werden door de Belgische striptekenaar Peyo. De Smurfen zijn wereldberoemd en rond hen is een grote franchise opgebouwd, met heel wat muziek en merchandising.

Zo maakten de Smurfen een succesvolle wereldtournee met ‘De Smurfen, de Musical’ en traden ze op in landen zoals Frankrijk, Hong Kong, Nederland, Singapore, Thailand, Maleisië, Saoedi-Arabië, Polen, Abu Dhabi, Bahrein en Koeweit. Na precies 61 jaar kwamen onze blauwe vrienden eindelijk thuis en gaven ze een show in Hasselt, Gent, Oostende en Antwerpen.

sized_unnamed (23)

Wij van Explosief waren net als vele jongens en meisjes, samen met hun (groot)ouders, present in Stadsschouwburg Antwerpen en zagen een anderhalf uur durende leuke show met veel muziek, dans én een spannend verhaal.

sized_unnamed (22)

Het verhaal vanDe Smurfen, de Musical’ begint bij de eerste lentedag. Iedereen (behalve Moppersmurf) is in de wolken want het is lente en dan is het tijd voor het lentefeest! Wie het beste het lentegevoel smurft, wordt de blauwe hotemetoot en mag vooraan in de stoet gaan. Zowel Brilsmurf, Smurfin, Potige als Muzieksmurf doen hun uiterste best om de wedstrijd te winnen.

sized_unnamed (25)

Maar dan is er nog de gemene Gargamel, hij doet er alles aan om de Smurfen te vangen. Gargamel brengt Moeder Natuur in een diepe slaap en zorgt ervoor dat het nooit meer lente wordt en dat het altijd winter zal blijven in Smurfenland. Zo kan hij eindelijk onze kleine blauwe vrienden uitschakelen..

De Smurfen, de Musical’ trok voorheen meer dan 250.000 bezoekers over heel de wereld en was deze krokusvakantie in Vlaanderen. De kinderen zongen en dansten in de zaal en genoten met volle teugen van deze show. Na afloop zagen we dan ook alleen maar blije gezichten. De Smurfen, de Musical’ was een succes en zeker voor herhaling vatbaar!

Foto’s: Trend Media

sized_unnamed (26)