Ga mee op avontuur met Kurk Snurk en Pol Pladijs in ‘Het Geheim van Snurk’!

on

In De Kleine Fakkel van het Fakkeltheater in Antwerpen speelt Poppentheater Klein Maar Moedig ‘Het Geheim van Snurk’. Een anderhalf uur durend poppenspel vol spanning, avontuur en vooral humor, gebracht door Laura De Leeuw en Ben Bervoets.

sized_sized_DSC_0970

Het verhaal

Kurk Snurk heeft op zijn kamer een heel oud boek gevonden. Het is een heel bijzonder boek over een piraat: Leonardo Van Snurk. Deze Leonardo blijkt de betovergrootvader te zijn van Kurk. De piraat heeft gewoond op een onbewoond eiland, ergens ver weg van hier en volgens het boek bezit Leonardo Van Snurk een heuse schat.

sized_sized_DSC_0961

De schatkist zou ergens moeten liggen op het onbewoonde eiland. Snurk vindt dat hij recht heeft op de schat en vertrekt met zijn vriend Pol Pladijs, op zoek naar de schatkist. Het wordt geen gemakkelijke opdracht voor onze twee vrienden want ze komen schurken, spoken en heksen tegen op hun weg. Als dat maar goed afloopt…

sized_sized_DSC_0971

‘Het Geheim van Snurk’ is opnieuw een schot in de roos. Zowel kinderen als hun (groot)ouders amuseren zich te enorm met dit nieuw poppenspel. Vooral de kinderen worden betrokken bij het avontuur en gaan volledig uit hun dak. Het is dan ook een spannend en soms een beetje griezelig verhaal, geschreven door Marcus Bervoets en bewerkt en geregisseerd door Ben Bervoets.

sized_sized_DSC_0963

Deze week speelt ‘Het Geheim van Snurk’ nog in De Kleine Fakkel, alle tickets zijn echter reeds de deur uit. Tijdens de eerste week van de paasvakantie (van 8 tot 12 april 2019) wordt ‘Het Geheim van Snurk’ hernomen, daar zijn nog tickets voor beschikbaar. Wil je er bij zijn? Snel wezen is de boodschap!

sized_sized_DSC_0966

‘Het Geheim van Snurk’, nog op 6,7,8,9, en 10 maart 2019 (allen uitverkocht) en op 8,9,10,11 en 12 april 2019, telkens om 15.00 uur in De Kleine Fakkel van het Fakkeltheater.

Vanaf 14 uur gaan de deuren open en is de gezellige bar beneden ook open. Voorstellingen starten stipt om 15 uur.

Algemene inkom (voor groot en klein): € 10

Meer info en tickets: www.fakkeltheater.be of 070/246 036

sized_sized_DSC_0978