‘Kangoeroe Met Ons Van en Ons Moe’, een komedie over het inwonen bij je kinderen, in het echt Antwaarps teater

on

In het echt Antwaarps teater speelt momenteel het nieuwe blijspel van Ruud De Ridder: ‘Kangoeroe Met Ons Van en Ons Moe’.

sized_IMG_0386

Het verhaal begint wanneer Jan (Ruud De Ridder) helemaal over zijn toeren om vier uur ‘s morgens aanbelt bij zijn dochter Judith (Cathy Petit). Jan is bang om ooit een hartaanval te krijgen en dat hij dan als weduwnaar alleen zou zijn zonder hulp.

sized_IMG_0038

Hij heeft drie kinderen, zijn ene dochter woont in Australië en zijn zoon in Amerika, maar omdat hij wil niet verhuizen naar het buitenland wil hij het liefst van al bij zijn jongste dochter Judith en haar man Marc (Nick Delafontaine) komen wonen.

sized_IMG_0203

Judith en Marc wonen in Sint-Antonius en dat zou perfect zijn voor Jan. Maar zijn schoonzoon ziet dat niet zitten, hij is bang dat het alle dagen ruzie zal worden met zijn schoonvader in huis.

Maar dan sterft de vader van Marc plotseling en wil zijn moeder Anna (Nicole Laurent) ook bij Marc en Judith komen wonen..

sized_IMG_0119

‘Kangoeroe Met Ons Van en Ons Moe’ is een uitstekende komedie, zo uit het leven gegrepen met doldwaze situaties, maar het zet ook de toeschouwer aan tot nadenken. De vier acteurs spelen hun rol perfect en zorgen voor twee uur puur amusement. Of er uiteindelijk kangoeroes op de scène komen, komt u te weten wanneer u komt kijken! ‘Kangoeroe Met Ons Van en Ons Moe’ speelt nog tot en met 14 april 2019 in het echt Antwaarps teater.

sized_IMG_0163

In de gekende zaal in de Arenbergstraat lopen dit seizoen nog twee producties. Nadien is het onherroepelijk gedaan en wordt de zaal afgebroken. Het echt Antwaarps teater zal het volgende theaterseizoen verhuizen naar de Arenbergschouwburg, gelegen in dezelfde straat, daar waar in 1981 alles begon voor Ruud De Ridder.

sized_IMG_0335

Kangoeroe Met Ons Van en Ons Moe

Cast: Ruud De Ridder, Nicole Laurent, Nick Delafontaine, Cathy Petit.

Speelperiode: nog tot en met 14 april 2019, telkens op donderdag, vrijdag, zaterdag om 20u15 en op zondag om 15u00.

Tickets zijn te bestellen op het nummer 03 231 64 64 of www.echtantwaarpsteater.be

Foto’s: Ann Minnen