Musical ‘IEDEREEN BEROEMD’ in Theater Elckerlyc 

Zondag 17 februari ging in Theater Elckerlyc de musical ‘Iedereen Beroemd’ in première.  Talrijke genodigden, waaronder filmregisseur Dominique Derudder, genoten van deze  hartverwarmende feel good musical. De regie is in handen van regisseur Frank Van Laecke, hij nam Jelle Cleymans onder de arm voor de liedjes en liedteksten, dus het publiek kon alleen maar verrast worden met deze “première” van musicalcomponist Jelle Cleymans. Frank Van Laecke koos voor een ingenieus decor met twee draaischijven dat af en toe doet denken aan een muziekdoosje, een nostalgisch decaporgel of een swingende langspeelplaat.

sized_ieder1

Joke Emmers, Sven De Ridder, Nele Goossens, Ianthe Tavernier, Peter Thyssen, Bert Verbeke, Steven Colombeen en het ensemble stonden alvast te popelen om het publiek te laten genieten van de voorstelling.

IEDEREEN BEROEMD staat nog tot en met 17 maart in Theater Elckerlyc 

Sven De Ridder speelt de rol van Jean Vereecken die op aandoenlijk, wanhopige wijze zijn dochter Marva, gespeeld door Joke Emmers, naar de top wil helpen. Ianthe Tavernier speelt de popster Debbie die wordt ontvoerd door de radeloze vader van Marva en diens vriend. Nele Goossens vertolkt de rol van Chantal Vereecken, de moeder van Marva. Peter Thyssen wordt de louche manager van dienst en Bert Verbeke kreeg de rol van familievriend Willy Van Outreve toebedeeld door regisseur Frank Van Laecke.

sized_ieder3

Er duiken nog enkele mooie namen op in deze musical met Steven Colombeen als MC en Lauren De Ruyck die samen met Lynn Vercauteren, Charlotte Suijs en Rosanne Pits het ensemble compleet zal maken.

sized_ieder2
De gelijknamige film van Dominique Deruddere werd genomineerd voor een Oscar en werd zo meteen een Vlaamse filmlegende.

Iedereen Beroemd

Voorstellingen:
22, 23 februari en 1, 2, 8, 9 maart 2019 om 20u15 – NIEUW: 15 en 16 maart.
24 februari en 3, 10 maart 2019 om 15u15 – NIEUW: 17 maart.

U kan  tickets bestellen via:
WWW.JUDAS.BE  en  070/691 002 (max. 0,30 euro per minuut)
Theater Elckerlyc – Antwerpen
Vanaf 15 februari 2019
www.judas.be
070 691 002 (max. 0,30 euro per minuut)

Tickets (incl. reserveringskosten)
VIP*:                    € 59,00
RANG 1:              € 39,00
RANG 2:              € 29,00
* VIP-tickets genieten van de beste plaatsen, een parkeerticket voor de INDIGO-parking Nationale Bank, gratis vestiaire, 2 consumpties en 1 programmaboekje per 2 personen.

Foto’s: Judas