Steven De Lelie zingt ‘Van Toon tot evenaar’ in Teater De Peerdestal

Steven De Lelie is helemaal terug van weggeweest. Hij brengt in Teater De Peerdestal de muzikale voorstelling ‘Van Toon tot evenaar’, samen met Steven Jacobs aan de keyboards en Luc Landuydt aan de drums. Na ‘Steven en zijn Madammen’ en ‘Helemaal De Lelie’ is dit de derde muzikale uitstap van deze Antwerpse veelzijdige acteur en zanger.

sized_sized_DSC_0354

Steven zingt in het eerste deel liedjes van zijn idool Toon Hermans. Nummers als ‘Café Biljart’, ‘Vader gaat op stap’ en ‘Tango van het blote kontje’ passeren de revue, met tussen de liedjes door leuke anekdotes en weetjes over Toon.

sized_sized_DSC_0348Na de pauze gaat Steven verder met andere Nederlandstalige songs als ‘Domino’ van Clouseau, ‘Ik meen het’ van André Hazes en ‘Verloren hart verloren droom’ van Johnny White. Verder vertelt hij verhalen uit het leven gegrepen, soms hilarisch dan weer ontroerend.

Teater De Peerdestal aan de Sint-Nicolaasplaats in Antwerpen is een uitermate geschikte locatie voor deze voorstelling. Steven brengt er zijn liedjes en verhalen in dit kleine en intieme theater en creëert zo een huiselijke sfeer. Hij brengt de liedjes vol emotie, gevoel en passie, met een lach en een traan.

Van Toon tot evenaar’ is er nog op 9 en 10 februari 2019 in Teater De Peerdestal in Antwerpen. Beide voorstelling zijn bijna volledig uitverkocht. Wie snel is kan misschien nog enkele plaatsjes reserveren…

sized_sized_DSC_0352

 

VAN TOON TOT EVENAAR

Met Steven  Lelie, Steven Jacobs en Luc Landuydt

zaterdag, 16 februari 2019 – 20.15 u

zondag, 17 februari 2019 – 14.15 u

Ticketprijzen: 17,00 EUR / 15,00 EUR / 14,00 EUR

Teater De Peerdestal

Sint-Nicolaasplaats in Antwerpen

Meer info op www.teaterdepeerdestal.be