‘Als ik morgen niet meer wakker word’ is de nieuwe single van Marco Kimsen

on

Na het succes van zijn zomersingle, ‘Ik hou van alles wat je doet’, wil Marco Kimsen uit Stekene ook dit keer alles uit de kast halen voor zijn nieuwe single ‘Als ik morgen niet meer wakker word’. Daarvoor wist hij ook nu weer de weg te vinden naar professionele vakmensen voor dit, ondanks dat de titel anders doet vermoeden, vrolijk en up-tempo nummer.

De titel ontsproot bij Marco Kimsen toen hij in 2018 geconfronteerd werd met het plotse overlijden van 2 veel te jonge mensen. Door deze confrontatie bleef Marco even stilstaan bij het gedacht dat elk moment het laatste moment kan zijn, dat de kans bestaat dat je morgen niet meer wakker zal worden. Ondanks het trieste onderwerp wil Marco met ‘Als ik morgen niet meer wakker word’ een positieve boodschap neerzetten. “Pluk de dag want het leven is al veel te kort, geniet van elk moment”, zegt een positieve Marco Kimsen.

unnamed (18)De West-Vlaamse Charlotte Therssen liet met veel plezier de tekst voor zich spreken en de feel good, meeslepende muziek voor de single werd geschreven door de bekende producer Roel de Ruijter die o.a nummers schreef voor Clouseau, Bart Kaëll en Ketnet Kaatje. Dit gebeurde in samenwerking met de ervaren Lex De Groot. De single komt zowel in België als Nederland uit.

‘Als ik morgen niet meer wakker word’, de nieuwe single van Marco Kimsen kan u HIER beluisteren op Spotify en HIER downloaden op iTunes!

Marco Kimsen

Marco’s landelijke doorbraak kwam in 1990, toen hij een landelijke soundmixshow won met het nummer  “The wonder of you” van Elvis Presley. Het timbre van Marco’s stem leent zich prima voor Nederlandstalige songs maar ook voor het brengen van Elvis songs. Vanaf die tijd volgden dan ook tal van Nederlandstalige optredens en tevens Elvis-acts.  In welke vorm ook. Marco brengt zijn optredens verzorgd en brengt daarbij de sfeer en ambiance tot bij de fans.

Meer info op http://www.marcokimsen.be