‘De Jos Is Gejost’ in het echt Antwaarps teater!

In het echt Antwaarps teater speelt nog tot en met 24 februari 2019 ‘De Jos Is Gejost’, het nieuwe blijspel van Ruud De Ridder. Ruud heeft met dit theaterstuk opnieuw een heerlijke komedie geschreven, zo uit het leven gegrepen. 

sized_img_0016

Het verhaal

Laura (Cathy Petit) en Koen (Nick Delafontaine) hebben bouwplannen. Het koppel heeft samen al een mooie spaarboek en van Laura’s ouders en peter en meter krijgt ze nog een aanzienlijke som geld. Altijd mooi meegenomen als je bouwplannen hebt.

Bij Koen liggen de zaken anderen. Zijn ouders zijn gescheiden via een vechtscheiding en hij vreest dat zijn ouders hem geen geld zullen geven.

sized_img_0049

Laura krijgt het idee om Jos (Ruud De Ridder) en Aline (Nicole Laurent), de ouders van Koen, uit te nodigen voor zijn verjaardag. Een ideale gelegenheid om te polsen of ook zij een gulle schenking willen geven. Gemakkelijk zal het niet worden, want geen van beide weet namelijk dat de ander komt!

sized_img_0100

Aline komt graag naar het verjaardagsfeest, als haar minnaar Freddy (Marc Daems) ook mag meekomen. En Jos wil uiteindelijk ook komen, maar ook hij is niet meer alleen. Groot is de verbazing wanneer de familie verneemt wie de nieuwe levensgezel is van Jos…

Maak kennis met ‘Sweet Potato’, ‘Hot Soupe’, de nieuwe liefde van Jos en ontdek waarom de Jos gejost is!

‘De Jos Is Gejost’ is een komedie over echtelijke ruzies en geld, zo herkenbaar voor velen…

sized_img_0037

Een dikke pluim voor de hele cast, naast ‘de gevestigde waarden’ schitterde opnieuw Cathy Petit. Deze Antwerpse actrice zagen we al eerder in dit theater met ’t Is Altijd Kerstmis bij Jef en Wis en maakte onlangs nog deel uit van de cast van ‘Scrooge, De Musical’.  Cathy speelt ook mee in ‘Mijne schoonzoon is nen Hollander’, vanaf 27 april 2019 in het echt Antwaarps teater.

DE JOS IS GEJOST

Cast: Ruud De Ridder, Nicole Laurent, Nick Delafontaine, Marc Daems, Cathy Petit.

Nog tot en met 24 februari 2019 in het echt Antwaarps teater

Telkens op donderdag, vrijdag, zaterdag om 20u15 – Op zondag om 15u00.

Tickets zijn te bestellen op het nummer 03 231 64 64 of www.echtantwaarpsteater.be

Foto’s: eat