De legendarische komedie ‘De Kolderbrigade’ vanaf 5 april in het Fakkeltheater in Antwerpen!

Vanaf 5 april 2019 brengt Take Twee Producties de legendarische komedie ‘De Kolderbrigade’ in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen.  ‘De Kolderbrigade’ was ooit een zeer populaire reeks op de Vlaamse televisie met Romain De Coninck, Yvonne Delcour en Gaston en Leo in de hoofdrollen.

Acteur Walter De Groote speelt de rol van Juul Zenuw. Walter is gekend van vele tv-series, waarin hij zowel hoofdrollen als gastrollen speelde. Ook acteerde hij o.a. bij het voormalige Theater aan de Stroom.

De Nederlandse actrice Martine De Jager speelt de rol van hulpagente Adrie. Martine is bekend van o.a. ‘Brasschaatse huisvrouwen’, ‘40-45’, ‘Wickie de Musical’ en ‘Wachten op Gateaux’.

Ook Paul Peeters is weer van de partij, deze keer als deftige Oscar Bol. Paul is vooral bekend als Franske de facteur uit de tv-reeks ‘Bompa’ en vele andere theaterproducties.

Linda Dhaene speelt een arrogante getuige in ‘De Kolderbrigade’. Linda is een uitstekende actrice en een vaste waarde bij Take Twee Producties.

take1
Linda Dhaene en Charley Pasteleurs

Charley Pasteleurs zal de rol van commissaris Kolder vertolken. Charley is een acteur uit het Brusselse en was onlangs nog te zien in de Take Twee productie ‘Bed in of Bed uit’.

En last but not least: Ben Bervoets en Jerry Verhaert, eindelijk staan ze dit seizoen nog eens als komisch duo op de planken. Ze vertolken de twee hulpinspecteurs ‘Ben en Jerry’, destijds gespeeld door Gaston & Leo.

take3_c47
Ben & Jerry

DE KOLDERBRIGADE

 Vanaf 5 april 2019 tot en met 21 april 2019 in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater

Regie: Ben Bervoets

Cast: Martine De Jager, Ben Bervoets, Jerry Verhaert, Linda Dhaene, Paul Peeters, Charley Pasteleurs en Walter De Groote

Tickets: 070/246.036 of https://fakkeltheater.be/voorstelling/de-kolderbrigade