Bart De Wever steelt de show als Kerstman in ‘The Christmas Show’

on

Zondag 23 december 2018 ging de eerste editie van ‘The Christmas Show’ van start in de Antwerpse Lotto Arena. Na drie succesvolle edities in Nederland brachten productiehuis Deep Bridge en ATV, in samenwerking met RTL Live Entertainment, pure kerstmagie voor het eerst naar Vlaanderen. De Lotto Arena was voor dit kerstspektakel volledig volgelopen en zowel jong als oud genoot van een heerlijke kerstshow.

sized_sized_DSC_0299

Paul Michiels, Wim Soutaer, Silvy De Bie, Ian Thomas, Tinne Oltmans, Hans Peter Janssens en Goele De Raedt zongen kerstliedjes zoals ‘Santa Claus is coming to town’, ‘Last Christmas’, ‘Let it snow!’, ‘Jingle Bell Rock’ en ‘All want for Christmas is you’.

sized_SHG_TCS SCENE 25 20.11.56

Thomas Van Goethem was als burgemeester van Winter Wonderland de gastheer. Naast de muziek werd er ook een kerstverhaal gebracht door de elfjes. Een verhaal waarin de slee en de artiesten bij de start van de show verdwenen zijn. De dader is de verre neef van de Kerstman, Ludovicus (Ludo Hellinx). Hij haat Kerstmis en hij heeft een plan bedacht en iedereen weggetoverd, géén slee, géén Kerstmis…Het is aan de elfjes om Kerstmis te redden!

sized_SHG_TCS SCENE 24 20.11.56

Als apotheose van de show betrad de Kerstman uiteindelijk de Lotto Arena. Want uiteraard geen kerstmis zonder Kerstman. En tot groot jolijt van het publiek was de Kerstman niemand minder dan Bart de Wever himself!

sized_SHG_TCS BART 01

De eerste editie van ‘The Christmas Show’ was meteen een schot in de roos. Duizenden kerstliefhebbers genoten van deze feelgood show vol met aanstekelijke kerstmeezingers.  ‘The Christmas Show’ werd een dynamische feelgood show met aanstekelijke kerstmeezingers. Prachtig werk van alle artiesten, de elfjes, regisseur Mark Tijsmans, choreograaf Bart Van Oost,  de 14-koppige live kerstband en het ballet van Fabric Magic.

sized_SHG_TCS SCENE 19 20.11.56

De eerste ‘The Christmas Show’ is het begin van een mooie kersttraditie. Daarom volgt volgend jaar een tweede editie van het warmste kerstfeest van Vlaanderen. Op 22 december 2019 is er een nieuwe ‘Christmas Show’. 

Wie er dit jaar zelf niet kon bij zijn of wie de show graag een tweede keer beleeft, kan de volledige show op 25 december (her)bekijken op ATV.

Bekijk HIER alle foto’s