Glamour & Glitter met de ‘Winterrevue – A Night @ The Movies’ in Theater Elckerlyc

Voor het vierde jaar op rij presenteert Theater Elckerlyc de ‘Winterrevue’, een twee en een half uur durende show met sketches, dans en live muziek met Dirk Van Vooren, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Patrick Onzia, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke, in een regie van Stany Crets. De gastvrouwen zijn dit jaar Katja Retsin en Anne De Baetzelier en het thema voor deze editie is ‘A Night @ The Movies’.

sized_collage3

Regisseur Stany Crets heeft samen met muzikant Eric Melaerts en choreograaf Laurent Flament met deze vierde editie opnieuw een pareltje afgeleverd. Filmmuziek is de rode draad in deze show en de acteurs geven het beste van zichzelf op nummers uit films zoals West Side Story, Frozen, Dirty Dancing, Car Wash, Thank God It’s Friday, Mary Poppins en The Wiz.

Gastvrouwen Katja Retsin en Anne De Baetzelier moeten zich bewijzen dat ze hun ‘Revue diploma’ wel verdienen en ze moeten zich niet alleen als presentatrices onderscheiden, maar evengoed als zangeressen, danseressen of actrices in een sketch. En humor zit er (uiteraard) ook in deze Winterrevue. Zo splijt Mozes, met de hulp van het publiek, de Rode Zee in tweeën, Anne en Katja kunnen als BV’s niet ongestoord naar de bioscoop gaan, dokter Van Swaffelen geeft seksuele voorlichting en we komen te weten wie dit jaar de quiz ‘De Domste Mens ter Wereld’ wint…

sized_collage1

De Winterrevue ‘A Night @ The Movies’ is de ideale afsluiter van 2018. De show staat garant voor een zorgeloze portie ‘feel good’, met de nodige glamour en glitter. Wij van Explosief waren aanwezig tijdens de feestelijke première en we hebben er, net zoals de andere 800 aanwezige toeschouwers, van genoten. De show is tot in de puntjes perfect uitgevoerd door zowel de cast als de dansers en danseressen. Kortom, de Winterrevue editie 2018 is een absolute aanrader. De ticketverkoop loopt als een trein, wil je dit spektakel meemaken, is snel zijn de boodschap!

Het is tevens mogelijk om de voorstelling te combineren met een feestelijk menu in het Winterrevue pop-up restaurant. En er kan ook op oudjaar gereserveerd worden voor de ‘Winterrevue’. Gegarandeerd een spetterend feest met heerlijk diner en afterparty tot 4 uur!

sized_collage2

WINTERREVUE nog tot en met zondag 13 januari 2019 in Theater Elckerlyc.

Een productie van Theatertainment voor Theater Elckerlyc.

  •    Regie & concept: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament  – Live orkest: Eric Melaerts – Styling: Griet Van Landeghem
  •    Met: Anne De Baetzelier, Katja Retsin, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke.
  •    Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.
  •    Tickets: www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut) – of aan de ticketbalie van MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei
  •    Data: nog tot en met zondag 13 januari 2019.
  •    Tarieven: voordelige tarieven in 4 categorieën, reeds vanaf 29 euro, inclusief reservatie- en exclusief order- en verzendingskosten.
  •    Geniet voor de voorstelling van een feestelijk menu aan de prijs van 69 euro pp in het WINTERREVUE POP-UP RESTAURANT.  Er kan ook op oudjaar gereserveerd worden voor de WINTERREVUE. Gegarandeerd een spetterend feest met heerlijk diner en afterparty tot 4 uur.
  • Meer info en tickets: http://www.elckerlyc.be

Bekijk HIER alle foto’s