Familiekomedie ‘Krakers onder de kerstboom’ in het Fakkeltheater

Vrijdag 14 december ging onder massale belangstelling de kerstkomedie ‘Krakers onder de kerstboom’ van de Sven De Ridder Company in première. De cast van deze heerlijke komedie bestaat uit Sven De Ridder, Herman Verbruggen, Mieke Laureys, Nicoline Hummel en Brik Van Dyck. ‘Krakers onder de kerstboom’ loopt nog tot en met 6 januari 2019 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen.

sized_sized_DSC_0800

Het verhaal speelt zich af in de jaren 80 van de vorige eeuw. Het is 23 december, een ideale dag in in te breken denken zowel Ben Van Boven (Sven De Ridder) als Lesley Govaert (Mieke Laureys). Ze kennen elkaar niet maar het toeval wil dat ze op hetzelfde moment inbreken in dezelfde villa.

Ze hebben geluk want de eigenaar is twee weken met vakantie. De twee beslissen dan maar om de buit ‘eerlijk’ te verdelen. Hun vaste heler (Brik Van Dyck) moet hen helpen om de gestolen waar te verkopen.

sized_sized_DSC_0812

Ben en Lesley raken in de problemen wanneer Didier (Herman Verbruggen) en Marie-Christina (Nicoline Hummel), broer en zus van de afwezige eigenaar, onverwacht op bezoek komen. De twee inbrekers doen zich voor als de house sitters en raken in een web van leugens en misverstanden verstrikt.

Het wordt helemaal ingewikkeld voor Ben wanneer Marie-Christina verliefd wordt op hem. Maar het belooft toch een geweldige kerst te worden voor de twee inbrekers wanneer ze vernemen dat ze maar liefst 20 miljoen frank zwart geld krijgen van de rijke Marie-Christina…

sized_sized_DSC_0822‘Krakers onder de kerstboom’ is een heerlijke komedie waarin zowel Sven De Ridder, Nicoline Hummel, Mieke Laureys, Brik Van Dyck als Herman Verbruggen schitteren in hun rol. Tijdens de première genoot zowel jong als minder jong van deze komedie en het is een absolute aanrader voor de hele familie. Tijdens de kerstvakantie spelen de acteurs ‘Krakers onder de kerstboom’ zowel in de namiddag als ‘s avonds. De ticketverkoop loopt als een trein. Wil je dit theaterstuk zelf beleven, dan is snel zijn de boodschap!

KRAKERS ONDER DE KERSTBOOM

Productie: Sven De Ridder Company

Scenario: Brik Van Dyck en Sven De Ridder

Regie: Sven De Ridder

Cast: Sven De Ridder, Herman Verbruggen, Mieke Laureys, Nicoline Hummel en Brik Van Dyck

Nog tot en met 6 januari 2019 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen

Meer info en tickets: www.fakkeltheater.be

sized_sized_DSC_0836

Bekijk HIER alle foto’s

Bekijk HIER alle foto’s van de RODE LOPER