Première ‘Van de kant in de gracht’ in het Noordteater

Zaterdag 8 december 2018 ging de komedie ‘Van de kant in de gracht’ in première in het Noordteater. Een heerlijke deurenkomedie van Walter Van de Velde, gebracht door Rosalie Delforge, Sebastiaan Bogaerts en Hans Claes, in een regie van Philippe ‘Swa’ Van Deyck.

Het verhaal

downloadVeronique (Rosalie Delforge) en Karel (Sebastiaan Bogaerts) zijn een getrouwd koppel en hebben een appartement aan zee. Karel is hoofdboekhouder van een grote firma. Hij verdient veel geld, maar al zijn aandacht gaat naar zijn werk en hij heeft weinig tijd over voor zijn vrouwtje.

Veronique daarentegen is nogal wispelturig van aard. Ze vult haar leven met vele passies, het ene moment is het koken, dan weer rolschaatsen of skiën. Nu volgt ze zwemlessen in het plaatselijk zwembad. Echt zwemmen kan ze nog niet goed, maar ze heeft wel haar oog laten vallen op Tom (Sebastiaan Bogaerts), de zwemleraar.

sized_sized_IMG_20181208_220627008a

Veronique heeft Tom uitgenodigd op haar appartement, haar man zit toch in Parijs voor zijn werk. Veronique is een wilde furie in bed die houdt van stomende seks, het koppel beleeft dan ook een wilde nacht.

Maar dan staat plots Karel aan de deur. Tom en Veronique  proberen zich in alle bochten te wringen om zich uit deze hachelijke situatie te redden…

‘Van de kant in de gracht’ is een fantastische komedie vol met misverstanden, leugentjes om bestwil, woordspelingen, passie en…hamburgers van Burger King!

sized_sized_IMG_20181208_221437571

De drie uitstekende acteurs spelen hun rol met verve en zorgen ervoor dat je je geen minuut verveelt met deze hilarische deurenkomedie. Ook een pluim voor Philippe ‘Swa’ Van Deyck, die met deze productie zijn debuut als regisseur kende.

‘Van de kant in de gracht’ is een aanrader voor wie een ontspannende avond of namiddag wil beleven

sized_sized_IMG_20181208_220705524

VAN DE KANT IN DE GRACHT

Auteur: Walter Van de Velde

Regie: Philippe ‘Swa’ Van Deyck

Regie-assistentie. Greet De Smyter

Cast: Rosalie Delforge, Sebastiaan Bogaerts en Hans Claes

Nog tot en met 12 januari 2019 in het Noordteater

Meer info en tickets www.noordteater.be

Noordteater

Sint-Nicolaasplaats 6 (Lange Nieuwstraat)

2000 Antwerpen