Gent ontwaakt met blote billen van BV in brievenbus!

on

Deze morgen, woensdag 28 november, vonden 20.000 Gentenaren wel heel bijzondere post in hun brievenbus. Ze kregen een opsporingsbericht van vermiste, jawel, blote billen. Deze blote kont zou toebehoren aan een Bekende Vlaming. Van wie de blote billen uiteindelijk waren, konden ze terugvinden door te surfen naar de website www.bvgezocht.be.

ful1Dit was een stunt van theaterhuis Uitgezonderd. dat binnenkort op 8 en 9 december in de Capitole Gent staat met de theaterproductie Ladies Night. Een komedie met Jo Hens, Bart van Avermaet, Ivan Pecnik, Chris van Espen, Marc Lauwrys en Sergej Lopounchanski over mannen die hun job verliezen en er niks anders op vinden dan te … strippen. Deze BV-cast trakteert het publiek op een ware stripact waarbij ze helemaal naakt gaan.

sized_unnamed1

Producent Uitgezonderd. toert sinds oktober door Vlaanderen met LADIES NIGHT. Deze heerlijke komedie werd ook succesvol verfilmd in “The Full Monty”. De producenten gingen deze keer in zee met MANOU KERSTING als regisseur van de heetste komedie van het jaar. Marc Lauwrys, Jo Hens, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik, Chris van Espen en Sergej Lopouchanski vormen de BV-cast die het publiek elke keer weer trakteren op de ultieme stripact… De strippers van  de komedie LADIES NIGHT stoppen tijdens hun Vlaamse tour in Capitole Gent op 8 december en 9 december.

sized_sized_DSC_0075

Tour:
Gent – Capitole – 
8 december om 20u30 en 9 december om 15u00
Hasselt – Ethias Theater – 15 december om 20u30 en 16 december om 15u00
Izegem – CC De Leest – 5 januari om 20u00 en 6 januari om 15u00

Meer info en tickets: www.uitgezonderd.be

ful2.png