Première ‘Bed in of bed uit’ in het Fakkeltheater in Antwerpen

on

Vrijdag 23 november 2018 ging het theaterstuk ‘Bed in of bed uit’ in première in De Kleine Fakkel van het fakkeltheater in Antwerpen. Deze komedie werd geschreven door Eddy Van Ginckel en is na ‘Er zit iets los bij nonkel Jos’ en ‘Zeg ‘ns aaa’ het derde theaterstuk dat Take Twee Producties presenteert dit theaterseizoen. Deze keer geen Ben en Jerry op de scène maar wel Linda Dhaene, Charley Pasteleurs en Jimmy Rubbens.

sized_collage2

Het verhaal

Marina (Linda Dhaene) heeft in een pittoresk restaurantje een blind date. Marine is keurig op tijd, haar blind date daarentegen komt niet opdagen. Niet veel later komt Johnny (Charley Pasteleurs), een Brusselaar die ook een afspraak heeft, binnen in het restaurant. Ook hij wacht tevergeefs op zijn blind date.

De twee beginnen wat te praten met elkaar en hoewel Johnny alleen maar flauwe moppen kan vertellen, stemt Marina toe om samen te dineren. De kelner van dienst (Jimmy Rubbens) is een wat rare kwiet die liever geen dan wel gasten ziet zitten in het restaurant. Wijn drinken vindt hij daarentegen veel plezanter dan werken..

sized_sized_DSC_0951a

Tijdens het diner leren de twee elkaar beter kennen en nemen het besluit om nog een stapje in de wereld te zetten. Na een geslaagde avond beslissen ze zelfs om op hotel te gaan. Nadat de Griekse hotelreceptionist Dimitri (Jimmy Rubbens) het koppeltje naar hun kamer heeft begeleid, staat hun niets in de weg om er een romantische nacht van te maken. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, Marina haar hormonen slaan op hol en Jimmy is nu niet bepaald de grote verleider…

Een komedie over rode wijn, lumbago, escalope de veau met champignons en…slipjes!

‘Bed in of bed uit’ is een komedie zoals we die mogen verwachten van Take Twee Producties. Het is een theaterstuk met de nodige humor en knotsgekke situaties, ideaal voor een avondje of namiddag onbezonnen plezier. In De Kleine Fakkel zitten de toeschouwers zeer dicht bij de bühne, wat uitermate geschikt is voor dit theaterstuk. De drie acteurs spelen hun rol goed en weten het publiek op hun hand te krijgen. Ook de mooie decors zijn vermeldenswaardig.

sized_collage1

‘Bed in of bed uit’ speelt nog tot en met 16 december 2018

Auteur: Eddy Van Ginckel

Regisseur: Piet Van Linden

Cast: Linda Dhaene, Charley Pasteleurs en Jimmy Rubbens

De Kleine Fakkel

Hoogstraat 12

2000 Antwerpen

Tickets: https://fakkeltheater.be/voorstelling/bed-bed-uit

Bekijk HIER alle foto’s