Stany Crets over A NIGHT @ THE MOVIES:”We zitten op schema, voor zover dat kan… “

on

Ruim twee weken zijn ze nu aan het repeteren voor de vierde editie van de Winterrevue. Het grote thema van de vierde editie werd al eerder bekend gemaakt: “A NIGHT @ THE MOVIES”.

Tijd voor een stand van zaken. Regisseur Stany Crets vertelt: “We zitten op schema, voor zover dat kan… want in een revue kan alles altijd nog veranderen het moment dat we try outen met publiek. Die interactie is immers cruciaal om de show helemaal op punt te stellen. Maar voorlopig dus enkel goed nieuws.”

DSC_0035 (1072 x 712)
Foto: Gust Charrin

Ook showbizz-corryfeeën Anne De Baetzelier en Katja Retsin geven het beste van zichzelf tijdens de repetities. Hoe ver Stany Crets ze uit hun comfort zone haalt, zullen we moeten afwachten tot en met de eerste voorstelling.

“We hebben nog iets goed te maken”, getuigde artistiek directeur Dirk Van Vooren. En gezwind maakten de special guests en regisseur deze keer een geslaagde handafdruk in cement. Iets wat het vorige persmoment niet tot een goed einde kon gebracht worden…

winter1

Vanaf 14 december tot en met 13 januari kan het publiek genieten van “A NIGHT @ THE MOVIES” in Theater Elckerlyc te Antwerpen.  Vaste waarden Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke staan opnieuw garant voor een indrukwekkende show. Een feest voor oog en oor met een vocaal bijzonder sterk ballet en een schitterende live-band.

WINTERREVUE vanaf 14 december 2018 in Theater Elckerlyc. Een productie van Theatertainment voor Theater Elckerlyc

winter2•    Regie & concept: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament  – Live orkest: Eric Melaerts – Styling: Griet Van Landeghem
•    Met: Anne De Baetzelier, Katja Retsin, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke.
•    Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.
•    Tickets: www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut) – of aan de ticketbalie van MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei
•    Data: van vrijdag 14 december 2018 tot en met zondag 13 januari 2019.
•    Tarieven: voordelige tarieven in 4 categorieën, reeds vanaf 29 euro, inclusief reservatie- en exclusief order- en verzendingskosten.
•    Geniet voor de voorstelling van een feestelijk menu aan de prijs van 69 euro pp in het WINTERREVUE POP-UP RESTAURANT.  Er kan ook op oudjaar gereserveerd worden voor de WINTERREVUE. Gegarandeerd een spetterend feest met heerlijk diner en afterparty tot 4 uur.