Ianthe Tavernier en Wout Verstappen schitteren in originele Sprookjesmusical ‘Hans & Grietje’

on

Na het succes van ‘Roodkapje, de sprookjesmusical’ brengt Music Hall met ‘Hans & Grietje, de sprookjesmusical ‘ een nieuwe sprookjesmusical naar de theaters.

Op de officiële première is het nog wachten tot 23 december, maar wij van Explosief waren op zondag 28 oktober 2018 reeds aanwezig op de preview van ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’ en zagen een frisse, eigentijdse versie van het wereldberoemde sprookje van de gebroeders Grimm vol humor en aanstekelijke dansjes.

sized_LUM_2315-2kopie

‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’ is echt de moeite waard, voor zowel jongens en meisjes als hun (groot)ouders. De musical wordt gebracht door een Vlaamse cast met o.a. Wout Verstappen (Ghostrockers) als Hans en Ianthe Tavernier (De Buurtpolitie) als Grietje. De cast bestaat verder uit het hilarische konijnenduo Whoppie & Floppie uit Roodkapje (Charlene Catrysse en Michaël Zanders), de boze heks (Ilse La Monaca) en de prins (Matthew Michel).

sized_LUM_2228kopie

Volg vanaf 2 november 2018 het kruimelspoor van Hans & Grietje naar Antwerpen, Hasselt, Gent en Oostende en ga mee op zoek naar de wensput. Deze musical is absoluut een aanrader. Ontdek het eigentijdse verhaal over Hans en Grietje, het peperkoeken snoephuisje en een knotsgekke prins die op zoek is naar zijn droomprinses. Amusement verzekerd met deze gloednieuwe versie!

sized_LUM_2381kopie

Na afloop van deze familievoorstelling kunnen de kids zoals steeds op de foto gaan met de sprookjesfiguren tijdens een geanimeerde meet & greet!

Duur voorstelling: ±75 minuten zonder pauze. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

sized_LUM_2344kopie

Volledige cast

Wout Verstappen  –  Hans

Ianthe Tavernier  –  Grietje

Ilse La Monaca  –  Boze heks

Matthew Michel  –  Prins

Charlene Catrysse  –  Whoppie

Michaël Zanders  –  Floppie

Oonagh Jacabs  –  Vertelster 1

Elke Buyle  –  Vertelster 2

Charlotte Verduyn  –  Vertelster 3

Frank Beurskens  – Lakei 1 / vader / dance captain

Jervin Weckx  –  Lakei 2

Rosanne Pits  –  Moeder / Assepoester / hulpje heks

Regie, script, liedjesteksten: Brigitte Derks

Muziek: Chris Van Tongelen / Paul Vermeulen

Foto’s: Luk Mosaert

Meer info en tickets op www.musichall.be

sized_sized_sized_DSC_0207(001)