Enthousiast publiek gaat massaal uit de bol voor de heetste komedie van het jaar!

Donderdag 25 oktober 2018 ging de komedie ‘Ladies Night’ in première in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Heel wat BV’s waren op de afspraak om Jo Hens, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik, Chris van Espen en Sergej Lopouchanski te zien strippen in deze theaterversie van de filmklassieker ‘The Full Monty’ van Anthony McCarten en Stephen Sinclair.

Jo Hens, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik, Chris van Espen en Sergej Lopouchanski geven zich letterlijk bloot op de scène!

sized_unnamed1

Het verhaal

Gerard (Marc Lauwrys) baat café ‘Den Stier’ uit, het café waar de drie werkloze vrienden Celle (Bart van Avermaet), Nand (Ivan Pecnik) en Berre (Jo Hens) sinds de sluiting van staalfabriek Booner hun zorgen proberen te vergeten. De schulden stapelen zich op en ze zien het niet meer zitten. Ook hun huwelijk stelt niet veel meer voor, zelfs hun stamcafé staat op de rand van een faillissement. De vrienden moeten zo snel mogelijk geld verdienen, maar hun situatie is uitzichtloos.

sized_unnamed2

Wanneer Berre vertelt dat zijn vrouw samen met enkele vriendinnen naar een optreden van de Chippendales gaat, heeft Celle een grandioos idee. Hij probeert zijn vrienden te overtuigen om zelf te gaan strippen, helemaal naakt, om zo het nodige geld in te zamelen. Echt happy zijn Berre en Nand niet, maar stemmen uiteindelijk toch toe.

sized_unnamed3

Ze houden een auditie om nog twee strippers aan te nemen. Het zijn Kevin (Chris Van Espen) en de Rus Wassily (Sergej Lopouchanski ) die het gezelschap compleet maken. Na veel repeteren, discussiëren en ruzie maken is het eindelijk de dag van de première…

‘Ladies Night’ is opnieuw een topper van producent Uitgezonderd. Regisseur Manou Kersting en choreografe Brigitte Derks hebben fantastisch werk afgeleverd, de zes acteurs spelen hun rol met verve en zijn omgevormd tot strippers waar de echte Chippendales jaloers op zullen zijn.

sized_collage1

‘Ladies Night’ is een absolute aanrader voor zij die een ontspannend avondje uit willen. Het is twee uur lang genieten van deze heetste komedie van het jaar. ‘Ladies Night’ is er niet alleen voor vrouwen, ook mannen zijn toegelaten!

Wegens het enorme succes is er al een extra voorstelling gepland op 4 november om 19.30 uur in Theater Elckerlyc.

LADIES NIGHT

Een productie van Uitgezonderd.

Regie: Manou Kersting

Cast: Jo Hens, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik, Chris van Espen, Sergej Lopouchanski en Marc Lauwrys

Data: Nog tot en met 6 januari 2019

Website: www.uitgezonderd.be

Locatie: Tour doorheen Vlaanderen

Antwerpen – Theater Elckerlyc – op 26, 27 en 28 oktober en op 3 en 4 november

Brugge – Stadsschouwburg – op 8 november

Heist-op-den-Berg – CC Zwaneberg – op 23 november

Gent – Capitole – op 8 en 9 december

Hasselt – Ethias Theater – op 15 en 16 december

Izegem – CC De Leest – op 5 en 6 januari

BEKIJK HIER alle foto’s

Bekijk HIER de foto’s van de Rode Loper

sized_unnamed4