Komedie ‘Café René’ nog tot 24 november in het echt Antwaarps teater

on

De 61-jarige René Van Camp (Ruud De Ridder) is al drie jaar weduwnaar en ziet het leven somber in. Zijn Café René heeft hij gesloten want zonder zijn vrouw heeft hij geen zin om meer om lachend achter zijn toog te staan.

sized_IMG_0225

Zijn broer Hubert (Marc Daems) en schoonzus Marie (Nicole Laurent) vinden dat het zo niet verder kan met René en houden een familieraad. Orlando (Nick Delafontaine), de zoon van René, en Louis (Jef Caremans) en Margot (Magda Peeters), René’s  broer en schoonzus, worden uitgenodigd. Samen proberen ze een oplossing te zoeken om René uit zijn isolement te halen.

sized_IMG_0470

Uiteindelijk komen ze tot besluit dat René een lief moet zoeken om zo zijn eenzaamheid te bestrijden. Het is niet gemakkelijk om dit besluit aan hem te vertellen, en wanneer hij eindelijk iemand gevonden heeft waarmee hij zijn leven wil verder zetten, is de familie helemaal niet gelukkig met zijn keuze…

collage1

‘Café René’ is een blijspel, geschreven door Ruud De Ridder, waarin met een lach en een traan het verhaal wordt vertelt van een weduwnaar die het overlijden van zijn vrouw niet kan verwerken. Een verhaal zo uit het leven gegrepen, met de nodige dosis humor, maar dat ook aanzet tot nadenken.

sized_IMG_0141

Café René

Cast:: Ruud De Ridder, Nicole Laurent, Jef Caremans, Nick Delafontaine, Magda Peeters, Marc Daems en Ludo De Wit.

Nog tot en met 24 november 2018.

Telkens op donderdag, vrijdag, zaterdag om 20u15 – Op zondag om 15u00.

Tickets zijn te bestellen op het nummer 03 231 64 64 of www.echtantwaarpsteater.be

Foto’s: Ann Minnen

Bekijk HIER alle foto’s