‘The Christmas Show’ -het grootste kerstfeest voor de hele familie- op 23 december in de Lotto Arena

Kerstmis is het feest van de tradities, en ‘The Christmas Show’ zal er ook één worden. Na de succesvolle edities in 2015, 2016 en 2017 in Nederland, brengt Deep Bridge, in een eigen Vlaamse versie, pure kerstmagie voor de hele familie naar Vlaanderen.

Op 23 december 2018 wordt de Lotto Arena overspoeld met pure kerstmagie voor de hele familie! Paul Michiels, Wim Soutaer, Ian Thomas, Silvy De Bie, Tinne Oltmans en vele anderen nemen jou mee op een onvergetelijke reis naar Winterwonderland, met prachtige muziek en spetterende choreografieën.

2

Het wordt een belevingsvoorstelling voor heel de familie met randanimatie, spektakelmomenten, spetterende choreografie en een on-ge-lo-fe-lijke live kerstband, die alle stijlen aanpakt: pop, crooner, musical, jazzy, als het maar in de kerstsfeer zit! Alle grote klassiekers uit het genre worden gebracht in een dynamische feelgood voorstelling met een wonderlijke line-up van artiesten, barstend van het talent.

Jong en minder jong reizen mee in een sprookjesachtig kerstverhaal. Er is de nodige kerstromantiek voor de tieners en iedereen zal kunnen lachen met de fratsen van Ludovicus of ontroerd worden bij overbekende kerstmelodieën.

3

 ‘The Christmas Show’ kan rekenen op een topcast. Naast Paul Michiels, Silvy De Bie, Wim Soutaer, Ian Thomas, Tinne Oltmans, Hans Peter Janssens, Goele De Raedt en Ludo Hellinx zullen ook enkele namen die we kennen uit Ridders van de Ronde Keukentafel (Kobe Verdonck, Remi De Smet, Nolle De Kock, Wannes Lacroix, Leonie Savaete, Kyara Cabooter, Fleur Vanparijs, Lotte De Clerck) aan de show deelnemen. De 12-koppige live band staat onder leiding van Hervé Martens.

5

Alles wordt uit de kast gehaald om er een kerstfeest van te maken zoals dat nog nooit eerder gebeurd is. Deep Bridge bewees in het verleden al dat ze klassieke verhalen in een nieuw jasje kunnen steken en laten zich met deze voorstelling niet onbetuigd!

VERHAAL

Het is enkele dagen voor Kerstmis. Een fantastische groep artiesten neemt de trein naar Winterwonderland. Er is daar een groot evenement: de Kerstman heeft een fonkelnieuwe slee en de artiesten moeten op het grote presentatiefeest optreden. Maar bij de start van de voorstelling verdwijnt de slee met alle artiesten! De verre neef van de Kerstman, Ludovicus, haat Kerstmis; hij heeft een plan bedacht en iedereen weggetoverd, géén slee, géén Kerstmis…

1

De elfjes gaan op zoek naar de verdwenen artiesten en de slee. Hun avontuurlijke reis loopt langs de grote wereldsteden New York, London, Parijs, Barcelona waar de artiesten zijn beland en het best naar hun zin hebben. Uiteindelijk komt iedereen mee terug en mag de eenzame Ludovicus toch ook een zalige kerst meevieren met iedereen!

Script & regie zijn in handen van Mark Tijsmans, Ad van Dijk maakt de arrangementen en Bart Van Oost staat met Fabric Magic in voor choreografieën en ballet.

PRAKTISCH

23 december 2018 om 17u00

Lotto Arena, Antwerpen

Tickets beschikbaar vanaf € 29,00

Meer info en tickets op http://www.deepbridge.be

Foto’s: Deep Bridge