Feestelijke première ‘Wie wordt de man van Wendy?’ in het Fakkeltheater

Vrijdag 12 oktober 2018 ging in het Fakkeltheater in Antwerpen de komedie ‘Wie wordt de man van Wendy?’ in première.

Nadat Uitgezonderd. eerder persiflages van bekende televisieformats op de bühne bracht, zoals “Blind Date”, “Boer zocht vrouw”, “Komen (vr) Eten”, “De Wijkagenten” en vorig jaar nog de nostalgische “Soundmixshow”, is er nu deze nieuwe komedie met Wendy Van Wanten in de hoofdrol.

sized_unnamed (2)

Het verhaal begint wanneer de winnaar bekend is van het succesvolle TV-programma “Wie wordt de man van Wendy”. Het is Staf Schoenaerts (Karel Deruwe) die als winnaar bij Wendy intrekt. Staf is een ietwat rare kwiet, niet direct het type dat je zou verwachten aan de zijde van de sexy en charmante Wendy.

sized_unnamed (1)

Al snel blijkt dat Leontien (Vicky Florus), de manager van Wendy, er voor iets tussen zit dat wel Staf en niet de knappe Kenny Mertens (Andy Peelman) als winnaar uit de bus kwam. Kenny probeert alsnog het hart te veroveren van Wendy en duikt te pas en te onpas op ten huize Van Wanten…

sized_sized_DSC_0560_01

‘Wie wordt de man van Wendy?’ is een hilarische rollercoaster vol met misverstanden, leugentjes om bestwil, komische situaties en…(verboden) liefde. Deze komedie met Wendy Van Wanten, Karel Deruwe, Andy Peelman en Vicky Florus loopt nog tot en met 4 november 2018 in het Fakkeltheater in Antwerpen. Brik Van Dyck schreef het scenario en Dirk Lavrysen is de regisseur.

‘Wie wordt de man van Wendy?’ nog op

19, 20, 26, 27 oktober om 20u30

14, 21, 28 oktober om 15u00

2, 3 november om 20u30

4 november om 15u00

Rode Zaal Fakkeltheater – Antwerpen

Hoogstraat 12

Tickets 070/246 036 of www.uitgezonderd.be

Bekijk HIER alle foto’s

sized_unnamed (3)