Anne De Baetzelier en Katja Retsin headliners in de Winterrevue 2018 ‘A Night @ The Movies’!

Regisseur Stany Crets maakte op maandag 1 oktober bekend wie dit jaar de special guest wordt van de Winterrevue op een bijzonder toepasselijke locatie, nl. Kinepolis Antwerpen, the place to be voor menige spetterende filmpremières. Het grote thema van de vierde editie werd al eerder bekend gemaakt: “A NIGHT @ THE MOVIES”.

a2

Regisseur Stany Crets zou regisseur Stany Crets niet zijn als hij niet zorgde voor een verrassende wending. Hij stelde ons niet één maar twee headliners voor. Niemand minder dan showbizz-coryfeeën Anne De Baetzelier en Katja Retsin zullen de schitterende hosts zijn van de Winterrevue 2018.

a4

Na Slongs Dienvanongs, Nicole&Hugo en vorig jaar nog, Herbert Flack, kiest Theatertainment voor twee straffe leading ladies uit de televisiewereld met bakken presenteertalent. Wat regisseur Crets nog in petto heeft voor deze dames behalve het hosten van de show, blijft nog even een mysterie. Vanaf 14 december tot en met 13 januari kan het publiek genieten van “A NIGHT @ THE MOVIES” in Theater Elckerlyc te Antwerpen.  Vaste waarden Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke staan opnieuw garant voor een indrukwekkende show. Een feest voor oog en oor met een vocaal bijzonder sterk ballet en een schitterende live-band.

a5Al drie jaar lang wordt er getimmerd aan het concept van de WINTERREVUE. Met een creatief dreamteam waarin Stany Crets, Eric Melaerts en Laurent Flament de lat bijzonder hoog leggen, kon een vierde editie niet uitblijven. De WINTERREVUE is uitgegroeid naar meer dan een schitterende liveshow op scène. Het is ook de warme welkom in de foyer, de interactie met het publiek tijdens de voorstelling, de spontane meet & greet, enz. Geniet tijdens de feestdagen van een zorgeloze portie ‘feel good’ met de nodige glamour en glitter.

Stany Crets weet verdomd goed wat kwaliteit op het podium moet uitstralen. Hij kiest dan ook resoluut voor een bijzonder sterke basiscast waar hij twee indrukwekkende showbizzdames aan toevoegt als host, nl. Anne De Baetzelier en Katja Retsin. Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke en Shana Pieters maken samen met Katja en Anne een onvergetelijke voorstelling vol glamour, klasse, humor en natuurlijk met veel verrassende wendingen.

WINTERREVUE vanaf 14 december 2018 in Theater Elckerlyc

  •    Regie & concept: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament  – Live orkest: Eric Melaerts – Styling: Griet Van Landeghem
  •    Met: Anne De Baetzelier, Katja Retsin, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke.
  •    Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.
  •    Tickets: www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut) – of aan de ticketbalie van MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei
  •    Data: van vrijdag 14 december 2018 tot en met zondag 13 januari 2019.
  •    Tarieven: voordelige tarieven in 4 categorieën, reeds vanaf 29 euro, inclusief reservatie- en exclusief order- en verzendingskosten.
  •    Geniet voor de voorstelling van een feestelijk menu aan de prijs van 69 euro pp in het WINTERREVUE POP-UP RESTAURANT.  Er kan ook op oudjaar gereserveerd worden voor de WINTERREVUE. Gegarandeerd een spetterend feest met heerlijk diner en afterparty tot 4 uur.

Een productie van Theatertainment voor Theater Elckerlyc