Poppentheater Klein maar Moedig brengt met ‘Kobe en de Toverbal’ een sprookje voor zowel groot als klein

on

Poppentheater Klein maar Moedig dat gevestigd is in het gezelligste keldertheatertje van Antwerpen ‘De Kleine Fakkel’ van het Fakkeltheater in de Hoogstraat, brengt vanaf de Herfstvakantie met ‘Kobe en de Toverbal’ bijna alle dagen een geweldig nieuw avontuur.

Het verhaal

Kobe zit in de puree en zijn twee nieuwe vrienden gaan hem helpen om er weer helemaal bovenop te geraken. Of maken deze grappige kerels het misschien juist nog moeilijker voor Kobe? Onze kindervriend belandt op een heel speciale manier in een spannend avontuur vol actie en humor voor groot en klein Bijna twee uur durend avontuur (pauze inbegrepen).

Een voorstelling bijwonen bij Poppentheater Klein maar Moedig is de ideale familie-uitstap bij uitstek

Poppentheater Klein maar Moedig is in Antwerpen uniek wat betreft poppentheaterstijl. Het is het enige professionele stangpoppentheater in de sinjorenstad. Alles is tot in de kleinste details afgewerkt. met prachtige decors en schitterende poppen, die tot de verbeelding spreken  bij zowel kinderen als volwassenen. Daarom zijn alle voorstelling ook geschikt voor een leeftijd van 6 tot 106 jaar en ouder ( jonger ook toegelaten).

sized_DSC_0468
vlnr: Marc Bervoets, Laura De Leeuw en Ben Bervoets

De poppenspelers Ben Bervoets, Laura De Leeuw en Marcus Bervoets, met de technische ondersteuning van Stephanie Bervoets, staan garant voor een namiddag puur nostalgie, amusement en gezelligheid voor heel het gezin.

Vanaf 14 uur gaan de deuren open en is de gezellige bar beneden ook open. Voorstellingen starten stipt om 15 uur.

Prijs tickets: Algemene inkom (voor groot en klein) € 10

Meer info en tickets: www.fakkeltheater.be of 070/246 036