Danni Heylen en Linda De Ridder schitteren in hun nieuwe theatershow ‘Danni & De Ridder’

on

Zondag 23 september 2018 stonden Danni Heylen en Linda De Ridder voor het eerst op de planken met hun eigentijdse theatershow. ‘Danni & De Ridder’.

‘Danni & De Ridder’ is 99 % onvervalst grappig, herkenbaar gênant en met die ene procent brengen ze rauwe waarheid die het publiek tussen de lachtranen door ook even doet slikken. Deze Two-woman show is een mix van een sketchesshow, een komische monoloog, een grappige dialoog en een stand-up act.

Danni en Linda gaan geen onderwerp uit de weg. De ene keer ligt Danni op het strand in Rimini, dan zijn ze twee kloosterzusters die fietsen in het bos, twee buurvrouwen die ruzie maken en in een andere sketch is Linda een oude dame die in het rusthuis helemaal niet gelukkig is…steeds weer verrassend en vooral grappig.

Li1‘Danni & De Ridder’ is een echte aanrader. Na het afzeggen van Janine Bischops was het geen sinecure voor Danni Heylen om op amper twee weken tijd haar te vervangen. Danni deed dat uitstekend en vormde met Linda De Ridder een perfect duo. Het publiek bedankte de twee actrices na afloop met een staande ovatie.

De teksten uit ‘Danni en De Ridder’ komen uit het rijke repertoire van de Brugse comédienne Jacqueline Compernolle. Jacqueline is ondertussen bijna 90 en treedt niet meer op. Dirk Van Vooren heeft het materiaal vakkundig bewerkt en aangepast voor een breed, Vlaams publiek. De regie is in handen van Dirk Lavrysen.

PRAKTISCHE INFO – DANNI & DE RIDDER

Danni Heylen en Linda De Ridder trekken met hun theatershow door Vlaanderen. Bekijk de speeldata op  https://www.theatertainment.be/dannienderidder

Tickets vanaf 18 € via  www.theatertainment.be of 070/691.002* max 0,30 €/min

Met: Danni Heylen en Linda De Ridder

Regie: Dirk Lavrysen

Teksten: Jacqueline Compernolle

Bewerking: Dirk Van Vooren

Producent: Theatertainment