Betoverende première van ‘Er was eens…, het Sprookjesconcert’ in Antwerpen

Zaterdag 22 september 2018 ging in de Stadsschouwburg in Antwerpen de musical ‘Er was eens…, het Sprookjesconcert’ in première. Een fantastische musical met in de hoofdrollen Tinne Oltmans, Anne Van Opstal, Shauni Rau en Helle Vanderheyden als Doornroosje, Sneeuwwitje, Rapunzel en Assepoester.

sized_sized_DSC_0388_01

Het verhaal

Doornroosje, Sneeuwwitje, Rapunzel en Assepoester krijgen van hun tante, de heks, smartphones en tablets voor hun verjaardag. De tante hoopt dat deze vergiftigde geschenken hen volledig zullen betoveren zodat haar eigen dochter de lievelingsprinses wordt. Voor de sprookjesprinsessen het goed en wel beseffen, zijn ze niet meer weg te slaan van hun mobieltjes.

SHG_EWE BOEK 132.jpg

De koning en koningin zijn de wanhoop nabij wanneer ze ontdekken dat hun dochters enkel nog oog hebben voor hun gsm’s en daardoor de prinsen zelfs niet opmerken. Kunnen de prinsen de dames overtuigen dat er meer is dan wifi alleen?

SHG_EWE BOEK 180.jpg

De Stadsschouwburg in Antwerpen zat vol met verklede, kleine prinsessen en prinsen die met volle teugen genoten van het sprookje.  ‘Er was eens…, het Sprookjesconcert’ is een feeërieke voorstelling vol interactiviteit, bakken humor, uitmuntende muziek en aanstekelijke meezingers. De aanwezige kinderen werden door de cast aangespoord om mee te zingen en te dansen en mochten achteraf met alle acteurs op de foto.

SHG_ErWasEens 75.jpg

Met  ‘Er was eens…, het Sprookjesconcert’ scoort Deep Bridge opnieuw. Het is een prachtige, kleurrijke show met aanstekelijke liedjes en voor de kinderen is het een echte sprookjeservaring. De bezoekers kunnen een uur op voorhand al op het Sprookjesplein terecht, waar ze worden ontvangen door lakeien, begroet door heel wat figuren uit de sprookjeswereld en ze worden vermaakt met allerlei activiteiten.

SHG_EWE BOEK 393.jpg

Met ‘Er was eens…, het Sprookjesconcert’ laat Deep Bridge zien waar het met zijn familieshows naartoe wil: herkenbare verhalen voor een jong publiek, maar met meer dan voldoende inhoud en humor om ook de volwassenen een boeiende voorstelling te garanderen. De decors en kostuums zijn sprookjesachtig en fris, de muziek is catchy en herkenbaar en aan de interactie met het publiek wordt de grootste aandacht besteed.

sized_sized_DSC_0381_01

‘Er was eens…, het Sprookjesconcert’ speelt nog op 23 september in de Antwerpse Stadsschouwburg. Daarna verhuist de productie naar Capitole in Gent. De allerlaatste tickets zijn te verkrijgen via www.deepbridge.be.

Scènefoto’s: Deep Bridge

Bekijk HIER alle foto’s

Bekijk HIER de foto’s van de RODE LOPER