Première ‘Er zit iets los bij nonkel Jos’ in de Kleine Fakkel

Vrijdag 21 september ging in de Kleine Fakkel in Antwerpen ‘Er zit iets los bij nonkel Jos’ in première.

sized_sized_DSC_0089

De cast van deze komedie bestaat uit Jerry Verhaert (samen met Ben Bervoets de drijvende kracht achter Take Twee Producties), Paul Peeters (bekend als Franske de facteur in de televisiereeks ‘Bompa’), Marleen Korthoudt (speelde o.a. 149 keer Boeing-Boeing aan de zijde van Gaston en Leo), Gregory Van Damme ( o.a. een hoofdrol in Amika en verschillende gastrollen in ‘Aspe’ en ‘Thuis’) en de twee nieuwkomers in de theaterwereld Jelle Bervoets en Saartje Danckers.

sized_sized_DSC_0920

Het verhaal gaat over de 53-jarige Francis, die na de dood van zijn vrouw samenwoont met zijn zoon Jonathan en met Herbert een wat zonderlinge butler in huis heeft. Francis laat het niet aan zijn hart komen, hij weet heel wat jonge dames te versieren. Deze keer is het de sexy Jasmine die voor zijn charmes valt. Zijn zoon Jonathan vindt al die one-nightstands helemaal niet leuk en kan het niet langer aanzien.

sized_sized_DSC_0891

Het leventje van Francis krijgt een plotse wending wanneer zijn broer Jos, die al jarenlang in Afrika woont als missionaris, aan zijn deur staat. Jos is van plan zijn pij over de haag te gooien en wil net als zijn broer van het nachtleven proeven.

En dan is er nog Mathilde, de opdringerige en manzieke moeder van Jasmine, die nadat ze kennis heeft maakt met nonkel pater, op slag verliefd wordt op hem….

sized_sized_DSC_0949

‘Er zit iets los bij nonkel Jos’ is een komedie die garant staat voor een ontspannend avondje theater, zoals we dat de voorbije jaren gewoon zijn van Take Twee Producties. Een pluim voor alle acteurs en vooral voor Jelle Bervoets en Saartje Danckers, die voor het eerst op de planken staan. Ook het prachtige decor is zeker vermeldenswaardig.

En wat er juist los zit bij nonkel Jos, kom je te weten in deze komedie, geschreven door William Rocke en vertaald door Guy Keeren. De ticketverkoop loopt als een trein, snel zijn is de boodschap!

sized_sized_DSC_0077

Met deze komedie start Take Twee Producties hun zesde theaterjaar. We mogen dit theaterseizoen nog kleppers zoals  ‘Zeg ‘ns Aaa’, ‘De Kolderbrigade’ en ‘Zware Jongens’, een Maffia, Rock and Roll Love Story, verwachten.

ER ZIT IETS LOS BIJ NONKEL JOS

Regie: Ben Bervoets

Cast: Jerry Verhaert, Paul Peeters, Marleen Korthoudt, Gregory Van Damme, Jelle Bervoets en Saartje Danckers

Techniek: Piet Van Linden

Vertaling: Guy Keeren

‘Er zit iets los bij nonkel Jos’, nog tot en met 20 oktober 2018 in De Kleine Fakkel in  Antwerpen.

Tickets: 070/246 036 of https://fakkeltheater.be/voor…/er-zit-iet-los-bij-nonkel-jos

Bekijk HIER alle foto’s