Vier wijkagenten gesignaleerd in het Noordteater in Antwerpen!

on

Nog tot en met 6 oktober 2018 heeft het Noordteater in Antwerpen bezoek van vier wijkagenten! Want tot dan wordt ‘Het leven zoals het is… De Wijkagenten’ gespeeld in het theater aan de Sint-Nicolaasplaats in hartje Antwerpen.  Deze komedie is geschreven door  Brik Van Dyck.

fb3

Het verhaal

De vier wijkagenten gaan na hun succes met hun populaire tv-serie ‘Het leven zoals het is…’ een toneelstuk opvoeren. Commissaris Albert ‘De Woef’ D’Hondt (Jacques Van den Bergh) en de agenten Winnie (Zoë Kerremans), Stijn (Laurens Lambrechts) en Jean-Paul ‘J.P.’ (Philippe “Swa” Van Deyck) mogen dan wel onervaren amateur-toneelspelers zijn, ze er klaar voor om ook op de bühne te schitteren.

fb1

De regisseur van dienst is Willem Frederik (Gilbert Van Asselt), die al snel merkt dat het met deze bende geen sinecure wordt om ze een toneelstuk te laten spelen. Met harde hand leidt de excentrieke en elitaire theatermaker de repetities, maar de sfeer gaat van kwaad naar erger.

Het wordt helemaal hopeloos wanneer Winnie haar portefeuille kwijt is. De dader moet een van haar collega’s zijn en iedereen heeft zo zijn reden om verdacht te zijn…

fb4

‘Het leven zoals het is… De Wijkagenten’ is een heerlijke komedie waarin de fictie en realiteit van het populaire televisieprogramma op de korrel wordt genomen. Een komedie vol misverstanden, absurde situaties en veel humor, gebracht door vijf uitstekende acteurs die na afloop een welverdiend applaus in ontvangst mochten nemen. 

Het leven zoals het is… De Wijkagenten, nog tot en met 6 oktober 2018

Regisseur: Brik Van Dyck

Regie: Tom De Beckker

Cast: Zoë Kerremans, Laurens Lambrechts, Gilbert Van Asselt, Jacques Van den Bergh en Philippe “Swa” Van Deyck

Noordteater, Sint-Nicolaasplaats 3-5 (Lange Nieuwstraat), 2000 Antwerpen

Info en tickets: +32 (0)3 231 20 08 of via http://www.noordteater.be

Foto’s en affiche: Dirk Vermeylen & Tine Vechter

fb5