Janine Bischops en Linda De Ridder samen op de planken met Bischops & De Ridder

Nadat Janine Bischops vorig seizoen nog te zien was in “Het Laatste Woord”, samen met Frank Van Erum, staat ze vanaf 9 september 2018 met Linda De Ridder op de planken met “Bischops & De Ridder”. Deze eigentijdse two-womenshow is een krachtige voorstelling: 99 % onvervalst grappig, herkenbaar gênant en 1 % rauwe waarheid die het publiek tussen de lachtranen door ook even doet slikken.

sized_DSC_0383

De aftrap van deze voorstelling wordt gegeven zondag 9 september in theater Elckerlyc in Antwerpen. Daarna trekt het duo op tour door Vlaanderen.

Wij van Explosief gingen alvast een kijkje nemen en zagen dat “Bischops & De Ridder” niet zomaar een sketchesshow is, het is ook geen komische conference, een grappige dialoog, een monoloog of een stand-up act, het is een mix van dat alles. En dat is uniek en vernieuwend!

sized_DSC_0390

“Bischops & De Ridder” put voor haar voorstelling uit het rijke repertoire van de Brugse comédienne Jacqueline Compernolle. Jacqueline is ondertussen bijna 90 en treedt niet meer op. Ze laat ons wel een schat aan teksten en sketches na. Deze teksten vormden de basis voor deze voorstelling. Dirk Van Vooren heeft het materiaal vakkundig bewerkt en aangepast voor een breed, Vlaams publiek. De regie is in handen van Dirk Lavrysen.

sized_DSC_0387

PRAKTISCHE INFO – BISCHOPS & DE RIDDER

Info & tickets www.theatertainment.be of 070/691.002* max 0,30 €/min

Tickets vanaf 18 €

Op tour in Vlaanderen vanaf 9 september 2018. Binnenkort nog meer data in 2019.

Met: Janine Bischops en Linda De Ridder

Regie: Dirk Lavrysen

Teksten: Jacqueline Compernolle

Bewerking: Dirk Van Vooren

Producent: Theatertainment

Bekijk HIER alle foto’s