Zes concerten voor Bart Peeters in Koor

Bart Peeters staat 1, 2, 25, 26 en 27 september 2018 in de Antwerpse deSingel voor in totaal zes uitverkochte liveconcerten. Dirigent en organisator Hans Primusz verzamelde een 360-koppig pop-upkoor rond Bart Peeters om samen geschiedenis te schrijven.
Een team van professionele coaches begeleidt een groots pop-upkoor en stoomt het klaar voor een bruisende show. Als koorzanger neem je deel aan intensieve zang- en performanceworkshops in Antwerpen, Gent, Leuven, Hasselt of Oostende.
Hans Primusz, dirigent en organisator van In Koor: “Ik organiseer dit project al acht jaar, telkens met andere artiesten. Editie 2018 is met Bart Peeters een nieuw hoogtepunt. Dit is de eerste keer dat zo veel mensen kunnen deelnemen aan ons project. Ik kijk er zo naar uit om alle zangers met Bart Peeters op dat podium te zien staan! Iedereen die van zingen houdt en met Bart Peeters het podium wil delen, kon deelnemen. Je moet zelfs geen noten kunnen lezen, al helpt dat natuurlijk wel. Het zijn intense workshops waarin je je grenzen verlegt en je veel bijleert.”
Meer over pop-upkoren
In Koor 2018 is een initiatief van de Antwerpse organisatie Zaterdag Zondag die gekend is voor zijn pop-upkoren. Dat zijn koren in alle mogelijke maten en vormen die enkel voor een tijdelijk project opduiken. Hans Primusz, artistiek leider, zorgt voor koorarrangementen op de originele liedjes van de artiesten. Afgelopen jaren werkte hij al samen met o.a. K’s Choice, Lady Linn, Pieter Embrechts, Frank Vander linden en Spinvis.
Praktisch
Workshops: augustus/september 2018 in Antwerpen, Gent, Leuven, Hasselt en Oostende
Concerten Bart Peeters in Koor (uitverkocht):
1 september 2018 om 20.00 uur
2 september 2018 om 15.00 en 20.00 uur
25, 26 en 27 september 2018 om 20.00 uur
in deSingel Antwerpen
Info workshops & tickets concerten: www.zaterdagzondag.be of infolijn 0489 63 62 62.