Wat is er aan de hand met nonkel Jos?

on

Wie Paul Peeters (bekend als de factuur van den Bompa) aan het werk zien als de goedlachse witte Pater Jos, moet zeker komen kijken naar de dolle komedie “Er zit iets los bij nonkel Jos” in het Fakkeltheater in Antwerpen.

Take Twee Producties start haar zesde speeljaar met een aantal nieuwe acteurs, waaronder Marleen Korthoudt, die voor het eerst voor Take Twee Producties op de planken staat. Marleen, een ervaren topactrice die nog de eer heeft gehad om meermaals met Gaston en Leo te mogen werken.

Naast Marleen maken ook Saartje Danckers en Jelle Bervoets hun acteerdebuut bij het theater van Ben en Jerry. De cast wordt vervolledigd met Jerry Verhaert en Gregory Van Damme. De regie is in handen van Ben Bervoets, Guy Keeren heeft het theaterstuk vertaald.

Het Verhaal

jos1Na de dood van zijn echtgenote leidt Francis, een bemiddeld man van middelbare leeftijd, een liederlijk leven met de ene ‘assistente’ na de andere. Zijn laatste verovering is Jasmine. Francis’ ernstige zoon en student Jonathan kan het niet langer aanzien. En dan komt Pater Jos op bezoek, de broer die al jarenlang in Afrika woont als missionaris.

Maar dan blijkt dat Nonkel Pater zijn pij over de haag wil gooien en zich ook in het nachtleven wil storten. De manzieke moeder van Jasmine ziet de ex-pater wel zitten maar ook butler Herbert, stipt syndicalist, moet er aan geloven. Of is dit alles maar opgezet spel?  

Info en Tickets: 070/246 036 of

https://fakkeltheater.be/voorstelling/er-zit-iet-los-bij-nonkel-jos