Adembenemend paardenspektakel ‘World of Fantasy’ in het Antwerps Sportpaleis en Vorst Nationaal

on

Met een adembenemende nieuwe show én een nieuwe naam, gaat Apassionata World GmbH op Europese Tournee. CAVALLUNA is de nieuwe merknaam voor de organisatie, die blijft streven naar een hogere kwaliteit en ontwikkeling van het showformat rond het wereldberoemde paardenspektakel. De nieuwe, grensverleggende show ‘CAVALLUNA – World of Fantasy’ komt met een Nederlandstalige show op zaterdag 2 en zondag 3 februari naar het Antwerps Sportpaleis. Op zaterdag 16 en zondag 17 maart kan je de Franstalige versie gaan bekijken in Vorst Nationaal.

Tickets voor ‘CAVALLUNA – World of Fantasy’ bestel je op www.teleticketservice.com of 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

sized_cav1

Ga mee op een onvergetelijke reis met ‘CAVALLUNA – World of Fantasy’, waarin de jonge Tahin een wereld ontdekt voorbij de realiteit. Een wereld waarin zijn innigste wensen en fantasieën werkelijkheid worden. Tussen betoverde droomwouden en fantastische wezens, maakt hij kennis met de mooie Naia, die hem meeneemt op een reis door haar wonderbaarlijke thuisland. De uitdagingen zijn groot en de opdrachten zijn moeilijk wanneer Tahin de bloedmooie Naia wil meenemen naar zijn dagdagelijks leven. Hij moet het noodlot vertrouwen als hij wil dat zijn wensen uitkomen. Slaagt Tahin in zijn opdracht en lukt het hem om het geluk te vinden, bengelend tussen twee werelden? Je krijgt het antwoord in de nieuwe paardenshow, die nog straffer is dan zijn voorgangers.

Nieuwe dimensie

Met ‘APASSIONATA – Companions of Light’ oogstte creatief directeur en regisseur Klaus Hillebrecht wereldwijd succes en bezorgde hij 100.000 toeschouwers een onvergetelijke avond met een prachtige show, grandioze vertolkingen en een beklijvende soundtrack. De show werd herhaaldelijk bestempeld als ‘de beste sinds jaren’, wat zorgde voor uitverkochte voorstellingen in zowat alle Europese grootsteden, inclusief Antwerpen. Met de nieuwe show ‘CAVALLUNA – World of Fantasy’ gaat de voor een Emmy genomineerde componist nog een stap verder en maakt hij, met de mooiste Europese paardenrassen, een weergaloos vervolg. De paarden stralen in een compleet nieuwe dimensie en vertolken mee het beklijvende liefdesverhaal van Tahin en Naia. Dit is dé paardenshow waar mens en dier samensmelten, en een fantastische liefdesgeschiedenis tot leven brengen.

Vanaf oktober tot juni 2019 trekt ‘CAVALLUNA – World of Fantasy’ op Europese tournee met een symbiose van paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek. Zaterdag 2 en zondag 3 februari kan je naar de Nederlanstalige show gaan kijken in het Antwerpse Sportpaleis. Op zaterdag 16 en zondag 17 maart, kan je voor de Franstalige voorstellingen terecht in Vorst Nationaal.

Tickets bestel je nu op www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).