Echt Antwaarps teater start nieuw theaterseizoen met Een Surpries In Mijn Valies!

on

Arthur (Ruud De Ridder), Pim (Peter van Asbroeck), Lucas (Nick Delafontaine) en Theo (Ludo De Wit) zijn vier vrienden die samen de ‘eenzame hartenclub’ vormen. Ze zijn alle vier gescheiden, Arthur is koploper met maar liefst vijf echtscheidingen, en de enigen bij wie het huwelijk wel stand houdt zijn Erik (Tom Dingenen) en zijn vrouwtje Mercedes (Anke De Ridder).

Omdat Erik en Mercedes vijf jaar getrouwd zijn willen de vier vrienden hen verrassen. Terwijl de twee op een city-trip naar Londen zijn, versieren ze het hele appartement van het koppel. De vrienden bereiden tal van surprises voor, studeren liedjes en dansjes in en hebben een groot en uniek geschenk.

Ze zijn echt blij dat er toch iemand uit de vriendenkring is wiens huwelijk stand houdt. Als het koppel thuis komt zit iedereen in spanning verstopt om hen de thuiskomst van hun leven te bezorgen. Maar dan gebeurt er iets heel onverwachts….

‘Een Surpries In Mijn Valies’ is een blijspel over eerlijke vriendschap en huichelarij. Ook deze komedie is geschreven door Ruud De Ridder. Het verhaal van ‘Een Surpries In Mijn Valies’ is zo uit het leven gegrepen, vol humor, misverstanden en verrassingen. Een ideale komedie voor zowel jong als minder jong!

sized_eat1Een Surpries In Mijn Valies

Cast: Ruud De Ridder, Peter Van Asbroek, Anke De Ridder, Nick Delafontaine, Tom Dingenen, Ludo De Wit, Eddy Romy.

‘Een Surpries In Mijn Valies’, nog tot en met 7 oktober 2018 in het echt Antwaarps teater. Telkens op donderdag, vrijdag, zaterdag om 20u15 – Op zondag om 15u00.

Tickets zijn te bestellen op het nummer 03 231 64 64 of www.echtantwaarpsteater.be