Sprookjesmusical Doornroosje in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen!

Na het succes in Theater Elckerlyc, Capitole en Ethias Theater is de sprookjesmusical ‘Doornroosje’ nog tot en met 12 augustus 2018 te zien in de gerenommeerde Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.

sized_sized_DSC_0098

Deep Bridge brengt met deze musical een fonkelnieuwe versie: van decor, kostuums tot en met de muziek. Het is genieten voor zowel jong als oud van de musicalversie van deze klassieker. De voorstelling in de Koningin Elisabethzaal is nóg magischer, met extra decors en een groter ensemble, en als extraatje schitteren deze zomer niet één, maar wel twee prinsessen op het podium. Zowel Tinne Oltmans als Helle Vanderheyden kruipen afwisselend in de rol van prinses Doornroosje.

Hebben jullie het verhaal van prinses Doornroosje,de koning, de koningin, de goede fee Fabiola, de slechte fee Fien en haar oliedomme man Titus al gehoord?

sized_sized_DSC_0092

Het verhaal

Op het paleis zijn de koning (Walter Baele) en koningin (Liv Van Aelst) in de wolken wanneer hun dochter prinses Doornroosje (Tinne Oltmans/Helle Vanderheyden) geboren wordt. Tijdens het feest zijn vele gasten aanwezig, waaronder ook Fabiola, de Goede Fee (Line Ellegiers).

Alles verloopt in een goede sfeer tot dat Fien (Jasmine Jaspers), de meest slechte fee ooit, met haar wat gekke en doldwaze man Titus (Laurenz Hoorelbeke) onaangekondigd op het paleis verschijnen. Fien spreekt een boze vloek uit en wanneer Doornroosje op haar zestiende verjaardag zich prikt aan een spinnewiel in een vergeten toren van het kasteel, valt ze onmiddellijk in een diepe slaap. Het hele kasteel valt mee in een slaap die wel honderd jaar zal duren.

sized_sized_DSC_0085

Rond het kasteel groeit een doornenhaag die maakt dat de vele prinsen die Doornroosje proberen te redden, vast komen te zitten en sterven. Pas na exact honderd jaar opent de haag zich en probeert de droomprins (Thomas Van Goethem) tot bij Doornroosje te geraken…

“Prinsen die prinsessen mogen kussen zijn gelukszakken” – Walter Baele

Deep Bridge werkte voor deze musical samen met het Nederlandse Van Hoorne Entertainment. ‘Doornroosje’ is een sprookje vol magie, humor, interactie, leuke liedjes en romantiek, met een prins en een prinses die de harten van het publiek doen smelten.

Deze klassieker is meer dan de moeite waard om te zien. Droom mee en geniet van deze prachtige musical, samen met uw (klein)kinderen. En na afloop van de musical mogen alle aanwezige jongens en meisjes op de foto met de hele cast!

sized_sized_DSC_0047

“We nemen jong en oud mee naar een droomwereld” – Liv Van Aelst

‘Doornroosje’ is nog te zien tot en met 12 augustus 2018 in Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Meer info en tickets op www.DeepBridge.be

Neem Doornroosje mee naar de ZOO!

Combineer ‘Doornroosje’ met een bezoekje aan de ZOO en ga voor of na de show extra voordelig naar deze wondermooie dierentuin. Op vertoon van jouw ticket van Doornroosje geniet je van 20% korting aan de kassa van de Zoo.

Bekijk HIER alle foto’s

Bekijk HIER de foto’s van de Rode Loper