Deze zomer is het Crème Glace Oorlog in Antwerpen!

on

Sven De Ridder, Leen Dendievel, Jan Van Dyke, Luc Verhoeven en Brik Van Dyck schitteren in deze fantastische komedie!

Donderdag 12 juli 2018 ging ‘De Crème Glace Oorlog’, de eerste productie van de Sven De Ridder Company, onder massale belangstelling in première in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

sized_sized_DSC_0314

‘De Crème Glace Oorlog’ is een heerlijke komedie van Brik Van Dyck en Sven De Ridder en wordt gebracht door een uitstekende cast, bestaande uit Leen Dendievel, Jan Van Dyke, Luc Verhoeven, Brik Van Dyck en Sven De Ridder.

Het verhaal

De grote vakantie is in aantocht. Pierre Pistache (Jan Van Dyke) is ijsverkoper van vader-op-zoon, hij bereidt zich naar goede gewoonte samen met zijn jongere en sexy vrouw Isabelle (Leen Dendievel) voor op een lange, hete en vooral drukke zomer.

sized_DSC_0320Pierre staat met zijn ijskreemkar al 25 jaar in het park van Wilrijk. En net op dat moment krijgt hij concurrentie van een zekere Roberto Montana (Sven De Ridder), een flamboyante Italiaan met een hoop praatjes, die zijn ijskar vlak naast die van Pierre heeft geparkeerd.

 

Pierre Pistache is in alle staten, al 25 jaar is hij de enige verkoper in het park en dat wil hij zo houden. Hij roept de hulp in van de districtsburgemeester (Luc Verhoeven) en een bevriende arbeider van de groendienst (Brik Van Dyck), maar Roberto is vastbesloten om deze zomer de meeste ijscrème te verkopen. Het belooft een harde strijd te worden tussen de twee ijsverkopers en de Crème Glace Oorlog barst in alle hevigheid los…

sized_sized_DSC_0326‘De Crème Glace Oorlog’ is een uitstekende komedie. Humor van de bovenste plank, gebracht door vijf topacteurs. De verwachtingen waren hoog voor deze eerste productie van Sven De Ridder, en deze werden volledig ingelost. Na afloop kregen de cast dan ook een welverdiende staande ovatie van de volledige zaal. Wie deze zomer een luchtige komedie wil zien, kunnen we zeker deze eerste productie van de Sven De Ridder Company aanbevelen.

Meer info en tickets op https://www.elckerlyc.be/nl/programma/decremeglaceoorlog.htm

Bekijk HIER alle foto’s

Bekijk HIER alle foto’s van De Rode Loper

Krakers onder de kerstboom

unnamed‘Krakers onder de kerstboom’ is de tweede productie van de Sven De Ridder Company en die gaat door vanaf 14 december 2018 in het Fakkeltheater (Rode zaal) tot en met 6 januari 2019.

‘Krakers onder de kerstboom’ wordt een vrolijke kerstcomedy voor de ganse familie met naast Sven De Ridder zelf, ook Herman Verbruggen, Nicoline Hummel, Mieke Laureys en Brik Van Dyck.