Zomerse komedie ‘De Sinksenfoor’ tot 19 augustus in het Fakkeltheater

on

“Allez allez, roulez roulez! Regardez c’est gagné!”

Zondag 1 juli 2018 ging de komedie ‘De Sinksenfoor’ in première in het Fakkeltheater in Antwerpen. Voor het derde jaar op rij presenteert productiehuis Het Achterland een originele, Antwerpse, zomerse komedie in het Fakkeltheater. Na het succes van ‘Viva Minerva’ en ‘Café Beveren’ schreef auteur en regisseur Jeroen Maes de komische rollercoaster love-story ‘De Sinksenfoor’.

sized_sized_DSC_0201 (1)

‘‘De Sinksenfoor’ wordt gebracht door een topcast met in de hoofdrollen Linda De Ridder, Carry Goossens, Luc Caals, Danni Heylen, Timo Descamps, Brent Pannier en Anne Van Opstal. ‘De Sinksenfoor’ staat nog tot en met 19 augustus 2018 op de affiche van de Rode Zaal van het Fakkeltheater te Antwerpen.

De Sinksenfoor – Een ware Roller-Coaster Love -Story

In ‘De Sinksenfoor’ maken we kennis met enkele forains. Zo is er Firmin (Carry Goossens), die het kraam met de paardenkoers uitbaat. Hij is een top-entertainer en steeds paraat om een grapje te verkopen. Zijn vrouw Vivianne (Danni Heylen) baat met hart en ziel haar ‘eendjeskraam’ uit. De eendjes zijn als het ware haar kinderen en Vivianne waakt als een moederkloek over haar ‘Kwakjes’. Ook Suzy (Linda De Ridder) staat met een kraam op de foor, zij bakt de lekkerste smoutebollen.

sized_scenefoto

De president van de foorkramers is de Jakke (Luc Caals). Hij baat het spookkot ‘Scarry Factory’ uit. Een spookhuis met echte zombies, alleen het probleem van Jakke is goed personeel vinden. Met de wat verlegen Bram (Brent Pannier) lijkt hij uiteindelijk een geschikte kandidaat gevonden te hebben.

Ronny (Timo Descamps) is de zoon van Jakke en is eigenaar van het schietkraam. Ronny is niet bepaald de snuggerste van de kermis en hij heeft bovendien nog een kort lontje. Hij is verliefd op de knappe Anita (Anne Van Opstal), de dochter van Firmin en Vivianne, en wil haar ten huwelijk vragen. Ook Bram heeft een oogje op Anita en dat zorgt voor spanningen bij Ronny… Wat volgt is een roetsjbaan vol humor, heerlijk herkenbare personages en verrassende wendingen!

sized_DSC_8624

‘De Sinksenfoor’ is een heerlijke komedie over het leven van de foorkramers. Zij vormen een hechte familie in goede en slechte tijden. Een zomerse komedie over vriendschap, liefde, jaloezie en explosieve situaties…kortom, het leven zoals het is.

Geniet deze zomer van een heerlijke komedie voor een breed publiek, een aanrader!

sized_DSC_8421

DE SINKSENFOOR  is een productie van vzw Het Achterland

http://hetachterland.be/producties/de-sinksenfoor

Script & Regie: Jeroen Maes

Cast : Linda De Ridder, Carry Goossens, Luc Caals, Danni Heylen, Timo Descamps, Brent Pannier en Anne Van Opstal.

Scènefoto’s: Het Achterland

“De Sinksenfoor” speelt tot en met 19 augustus 2018 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. (vrijdag, zaterdag om 20u30 en zondag om 15u00)

TICKETS: € 28,00 (incl. 2 euro)

VIP: € 38,00 (incl. 2 euro – programma, glaasje cava en hapje tijdens de pauze en beste plaatsen)

BQQ: € 54,00 (incl. 2 euro – ticket, programma, aperitief en BBQ – enkel op zondag om 15u00)

TICKETS op www.fakkeltheater.be of via 070 246 036

Bekijk HIER alle foto’s

Bekijk HIER de foto’s van De Rode Loper