‘Bischops & De Ridder’ een eigentijdse personality show met Janine en Linda

on

Met de zomervakantie voor de deur lanceert producent Theatertainment nog een bijzonder straf humoristisch duo in het komende theaterseizoen. Janine Bischops en Linda De Ridder schitteren vanaf dit najaar in hun eigen personality show “Bischops & De Ridder”. Janine & Linda brengen met  “Bischops & De Ridder” een krachtige voorstelling: 99 % onvervalst grappig, herkenbaar gênant en 1 % rauwe waarheid die het publiek tussen de lachtranen door ook even doet slikken.

sized_bissch2De regie is in handen van komediespecialist Dirk Lavrysen. Vanaf september gaan deze dames samen het pad op door heel Vlaanderen. Binnenkort worden ook data bekend gemaakt voor 2019.  Eindelijk zijn deze twee leading ladies samen op één podium te zien in hun eigen komische show.

Janine Bischops was vorig seizoen nog te zien in “Het Laatste Woord”, samen met Linda De Ridder gaat ze nu nog een stapje verder in “Bischops & De Ridder”. Regisseur Dirk Lavrysen spreekt alvast graag van “een match made in heaven”, “Dit is niet louter een sketchesshow, een komische conference, grappige dialoog, monoloog of stand-up act, het is een mix van dat alles. Dat maakt deze voorstelling uniek en vooral vernieuwend. Janine en Linda laten zien dat melancholie en humor wel héél dicht bij elkaar kunnen liggen. Ik kijk er al naar uit om met deze twee komische natuurkrachten samen aan de slag te gaan. Het wordt heel bijzonder”.

BISCHOPS & DE RIDDER

sized_bissch1Bischops & De Ridder put voor haar voorstelling uit het rijke repertoire van de Brugse comédienne Jacqueline Compernolle. Jacqueline is ondertussen bijna 90 en treedt niet meer op. Ze laat ons wel een schat aan teksten en sketches na. Deze teksten vormden de basis voor deze voorstelling. Dirk Van Vooren heeft het materiaal vakkundig bewerkt en aangepast voor een breed, Vlaams publiek.

PRAKTISCHE INFO – BISCHOPS & DE RIDDER

Tickets vanaf € 18,00

Info & tickets www.theatertainment.be of 070/691.002* max 0,30 €/min

Op tour in Vlaanderen vanaf 09 september 2018.

Met: Janine Bischops en Linda De Ridder

Regie: Dirk Lavrysen

Teksten: Jacqueline Compernolle

Bewerking: Dirk Van Vooren

Producent: Theatertainment