Poppentheater Klein maar Moedig start in september haar tweede speeljaar in de Kleine Fakkel

on

Vorig seizoen werd Poppentheater Klein maar Moedig herboren in De Kleine Fakkel, het gezelligste keldertheatertje van Antwerpen. Take Twee Producties zorgde, samen met de twee boegbeelden van Take Twee Producties “Ben en Jerry” en poppenmaker Marcus Bervoets, voor een spetterende comeback van het populaire stang-poppentheater.

Pol Pladijs, Kurk Snurk en Kobe zijn Back in Town

Het eerste speeljaar was een geweldig succes. Ben Bervoets is nog steeds hoofdpoppenspeler van dit familiale Poppentheater. Laura De Leeuw werd de nieuwe poppenspeelster en doet dit met passie en hoge kwaliteit. We ontdekten het verborgen talent van Laura De Leeuw, die ook een geweldige actrice is.

sized_baronplHet poppentheater duo Ben en Laura werkt fantastisch en de kinderen zijn gek van de sympathieke liedjes die Laura dan ook nog eens tijdens decorwissels uit haar mouw schudt.  Ben en Laura zijn op elkaar ingespeeld, net of ze al jaren dit samen doen. Een perfecte aflossing van de wacht, want grootmeester Poppenspeler Marcus Bervoets, die 40 jaar geleden dit poppentheater uit de grond stampte, wil zich vooral bezighouden met het maken van poppen en attributen. De decorstukken worden grotendeels door Ben zelf gemaakt, maar Marcus kan het niet laten om geregeld toch zelf ook een decorstuk te maken.

Poppentheater Klein maar Moedig gaat terug van start in de Kleine Fakkel vanaf 29-9-2018 met de herneming van “Het Fortuin van Baron Pluim”

Deze familievoorstelling was een zeer groot succes vorig seizoen en wordt op algemene vraag hernomen. “Het Fortuin van Baron Pluim” is een spannend maar ook een heel plezant avontuur waar de helden Pol Pladijs en Kurk Snurk de barones van het kasteel een handje moeten komen helpen. Er gebeuren rare dingen in het kasteel en de twee sympathieke jongens gaan het probleem proberen op te lossen.. (Geschikt vanaf 5 à 6 jaar tot ….)

Deze herneming wordt gespeeld op 6-10 en 20-10-2018 in De Kleine Fakkel van het Fakkeltheater, telkens te 15 uur. De deuren zijn steeds vanaf 14 uur geopend.

sized_baron pluim

Ben Bervoets koos om als tweede productie van nieuwe speeljaar het fantastische sprookje te programmeren “Kobe en de Toverbal”

“Kobe en de Toverbal” is een zeer mooi, spannend en heel leuk sprookje over drie vrienden die uit grote armoede een plan maken om aan geld te geraken. Dat het een spetterend sprookje wordt, daar moet je zeker niet aan twijfelen. De decors en poppen zijn juweeltjes en het verhaal is voor groot en klein. (Vanaf 5 jaar à 6 jaar tot ….)

Deze productie gaat vanaf 29-10-2018 van start en loopt tot en met 6-1-2019 telkens om 15 uur. Eveneens in De Kleine Fakkel van het Fakkeltheater.

“Het Geheim van Snurk”

De volgende poppentheater productie zal een zeer spannend avontuur worden waar onze twee helden Pol Pladijs en Kurk Snurk het zwaar te verduren krijgen. De jongens ontdekken een aantal zaken in een oud boek, waarna de zoektocht naar avontuur begint. Lachen en op het puntje van je stoel zitten van de spanning zal ook tijdens deze voorstelling voldoende aanwezig zijn. Opnieuw een familievoorstelling voor groot en klein. (vanaf 5 à 6 jaar tot…)

“Het Geheim van Snurk gaat vanaf 4-3-2019 van start en loopt tot en met 17-4-2019 in De Kleine Fakkel van het Fakkeltheater.

27067542_888869294628671_2339268144185950562_n

Tijdig reserveren is echt wel aan te raden, want de tickets vliegen met momenten de deur uit.

U kan nu al tickets reserveren via:

Online: www.fakkeltheater.be

Aan de kassa: van maandag t/m vrijdag tussen 11 en 17 uur

Telefonisch: 070/246 036 alle dagen tussen 11 en 17 uur

De dagen van de voorstellingen aan de kassa vanaf 14 uur.

Wenst u het zaaltje af te huren voor een gezellig familiefeestje of zo, dit kan perfect op afspraak. Info en reserveren van een privévoorstelling kan enkel via bbervoets@gmail.com of 0479/213046

Foto’s: Ben Bervoets