THRILLER LIVE na zes jaar eindelijk weer in Vlaanderen!

on

In 2009 en 2012 was dit muzikale eerbetoon aan één van ’s werelds grootste entertainers al eens te zien in Vlaanderen. Op 29 augustus 2018 zou Michael Jackson 60 jaar worden. De hoogste tijd voor nieuwe voorstellingen: op 19 en 20 oktober 2018 komt de show naar Capitole Gent.

THRILLER LIVE speelt in Londen al meer dan 10 jaar voor uitverkochte zalen. Na het overlijden van de popster werd de show immens populair. Twintig zangers en dansers brengen in de voorstelling een eerbetoon aan Michael Jackson.

sized_thriller1

THRILLER LIVE is een uniek concert met waanzinnige choreografieën die je meenemen op een reis doorheen de 45-jarige carrière van de King of Pop. De show werd gecreëerd door Adrian Grant, die al verschillende initiatieven rond Michael Jackson op touw zette en bevriend was met de popster.

De choreografie is van de hand van Gary Lloyd, die eerder al met Robbie Williams, P!nk en Anastacia samenwerkte. Een topcast en live band brengen je favoriete hits tot leven en laten je 2 uur lang
meeswingen met o.a. I Want You Back, ABC, Can You Feel It, Off The Wall, The Way You Make Me Feel, Smooth Criminal, Beat It, Billie Jean, Dirty Diana, Bad, Rock With You, They Don’t Care About Us, Dangerous, Thriller en nog veel meer.
Tickets voor de voorstellingen in Gent kosten tussen 32,50 euro en 62,50 euro en zijn te koop via teleticketservice.com. Het aantal voorstellingen in Gent is beperkt, snel boeken is de boodschap.