Ottawan deze zomer in Het Witte paard in Blankenberge

on

De zomer staat weer voor de deur. In Het Witte Paard is het daarom traditiegetrouw weer tijd voor een spiksplinternieuwe revueshow. Gevarieerde en tijdloze livemuziek, een flinke dosis humor, Het Witte Paard Showballet en vooral internationale acrobatische acts. Meer dan ooit zet het Witte Paard in op verwondering en adembenemende acrobatie.

wittepaard1

Van 11 juli tot en met 3 september 2018 is de legendarische revuetempel opnieuw ‘the place to be’. Naast bekende Vlaamse namen zoals Nele Goossens, Patrick Onzia, Daisy Thys en Sandrine, zijn dit jaar ook enkele internationale kleppers van de partij. De Franse groep Ottawan scoorde in 1980 eennummer 1-hit met het nummer D.I.S.C.O.

Het nummer Hands Up (Give Me Your Heart) klinkt iedereen ongetwijfeld bekend in de oren. Ook Vladimir Georgievsky zakt naar Blankenberge af. Hij werd wereldberoemd met zijn trampoline-act door zijn deelname aan Britain’s got Talent. Samen met Duo Farello, Duo Reyal en de acrobatische dansers Indra en Alexandra, zorgt hij ngetwijfeld voor spanning, sensatie en verwondering.

wittepaard2

Dimitri Verhoeven, Steve Ryckier en Nathalie De Bruyn vervolledigen de affiche. De regie is in handen van Jos Dom en de Witte Paard Showband staat nog steeds onder leiding van Patrick Desmedt. Ambiance gegarandeerd.

Voor het eerst blijft Het Witte Paard ook na de zomer open. In september staat de gloednieuwe show Good Vibrations op het programma. Later dit jaar kan u in het Witte Paard ook terecht voor een aantal unieke dinnershows.

Voor meer informatie surft u naar de recent vernieuwde website www.witte-paard.be.