‘ASSISEN 2 – DE GIFMOORD’ met o.a. Karen Damen, Francesca Vanthielen en Johny Voners in Theater Elckerlyc

on

In januari 2019 brengt Uitgezonderd. een nieuwe versie van het succesvolle theaterstuk “Assisen”, in regie van Frank Van Laecke naar Theater Elckerlyc te Antwerpen.

sized_assisen1Met het concept, een assisenzaak op de planken, waagde Uitgezonderd. zich vorig jaar aan een spraakmakende voorstelling voor Vlaanderen. Deze keer brengen ze “Assisen 2 – De gifmoord”. Ook nu speelt het publiek een cruciale rol als dames en heren van de jury. Francesca Vanthielen, Kürt Rogiers en Frans Maas zijn opnieuw van de partij. Karen Damen, An Vanderstighelen, Johny Voners, Karin Jacobs en Eddy Vereycken zijn de nieuwe namen die regisseur Frank Van Laecke vandaag bekend maakte.

sized_assisen2

ASSISEN 2 – DE GIFMOORD – een spraakmakend proces op de scène

Viviane Mertens, de bekende soap-actrice, is niet meer. Iedereen gaat uit van een natuurlijk overlijden tot de schouwarts een autopsie laat uitvoeren. Daaruit blijkt dat de actrice met arsenicum werd vermoord. Kort daarop wordt een verdachte opgepakt.

​Drie jaar later volgt het assisenproces.  U zetelt in de jury.  U beslist over schuld en onschuld. Een ervaring die uw leven ongetwijfeld zal veranderen.

​Met dit concept, een assisenzaak op de planken, brengt Uitgezonderd. een nieuwe, spraakmakende voorstelling: ‘De gifmoord’.   

ASSISEN 2 – DE GIFMOORD vanaf 17 januari 2019 tot en met 10 februari 2019 in Theater Elckerlyc in Antwerpen.

www.uitgezonderd.be