Sven De Ridder en Herman Verbruggen in ‘Krakers Onder De Kerstboom’!

on

Op vrijdag 14 december 2018 gaat in de Rode zaal van het Fakkeltheater ‘KRAKERS ONDER DE KERSTBOOM’, de tweede productie van de SVEN DE RIDDER COMPANY , van start. Er zijn voorstellingen gepland tot 6 januari 2019.

‘KRAKERS ONDER DE KERSTBOOM’ wordt een vrolijke kerstcomedy voor de ganse familie met naast Sven De Ridder zelf, ook Herman Verbruggen. Het wordt de eerste keer dat beide acteurs samen op de planken staan. De andere rollen worden vertolkt door Nicoline Hummel (die onlangs De Buurtpolitie verliet), Mieke Laureys en Brik Van Dyck.

sized_Krakers onder de kerstboom DB-8850

Korte inhoud

Winter, enkele dagen voor kerstmis. Twee inbrekers Ben Van Boven (Sven De Ridder) en Lesley Govaert (Mieke Laureys) hebben het op dezelfde villa gemunt en kiezen dan ook nog eens exact dezelfde avond uit om er hun slag te slaan.

Ze geraken het niet eens over wie wat mag meenemen en doen dan maar beroep op hun vaste heler (Brik Van Dyck) om hen te helpen de buit ‘eerlijk’ te verdelen.

Als Didier (Herman Verbruggen) en Marie-Christina (Nicoline Hummel),broer en zus van de afwezige eigenaar, onverwacht op bezoek komen, rest onze krakers geen andere mogelijkheid dan zich voor te doen als de house sitters.

KRAKERS ONDER DE KERSTBOOM 

Productie: Sven De Ridder Company

Scenario: Brik Van Dyck en Sven De Ridder

Regie: Sven De Ridder

Cast: Herman Verbruggen, Mieke Laureys, Sven De Ridder, Brik Van Dyck en Nicoline Hummel

 Tickets zijn vanaf woensdag 6 juni om 11u telefonisch te reserveren via 070 246 036

Of online via www.fakkeltheater.be