Ruud De Ridder is in zijn gat gebeten!

on

De seizoensafsluiter van het echt Antwaaps teater is het blijspel ‘Ik Ben In M’n Gat Gebeten’, geschreven door Ruud De Ridder, die samen met Nicole Laurent ook de regie voor zijn rekening nam.

Het verhaal gaat over Piet (Ruud De Ridder) en Marina (Nicole Laurent. Zij wonen in hetzelfde flatgebouw als Jo (Nick Delafontaine) en Ann (Anke De Ridder). Marina en Ann hebben elkaar leren kennen in de fitnessclub en het jonge koppel heeft Piet en Ann uitgenodigd in hun appartement op de dertiende verdieping.

Het blijkt al snel dat Piet en Ann een bemoeizuchtig, betweterig en opdringerig koppel is, dat kan discussiëren voor het kleinste detail, tot grote ergernis van vooral Ann.

Het is de dag dat Ann en Jo exact vijf jaar getrouwd zijn. Ann heeft een heerlijk diner klaargemaakt, maar Jo is nog steeds niet thuis van zijn werk. Ann vreest het ergste, zou er iets gebeurd zijn met haar man? Marina is helemaal niet ongerust, tot ze een telefoontje krijgt van het ziekenhuis…

gat2‘Ik Ben In M’n Gat Gebeten’ is een heerlijke komedie over liefde, vriendschap, ruzie en leugentjes om bestwil. Dit blijspel is nog te zien tot en met 16 juni 2018.

Vanaf 18 augustus 2018 start het nieuwe speelseizoen met het blijspel ‘ Een Surpries In Mijn Valies’ met  Ruud De Ridder, Anke De Ridder, Nick Delafontaine, Peter Van Asbroeck, Tom Dingenen, Ludo De Wit en Eddy Romy. Kaarten zijn reeds verkrijgbaar op het nummer 03 231 64 64 of online www.echtantwaarpsteater.be

Ik Ben In M’n Gat Gebeten

Cast:Nicole Laurent, Ruud De Ridder, Anke De Ridder, Nick Delafontaine

Speelperiode: nog tot en met 6/06/2018

Telkens op donderdag, vrijdag, zaterdag om 20u15 – Op zondag om 15u00

Tickets zijn te bestellen op het nummer 03 231 64 64 of www.echtantwaarpsteater.be