Magic Shadows by Catapult in februari 2019 in Antwerpen, Gent en Hasselt

on

Begin februari brengt het Amerikaanse dansgezelschap Catapult zijn indrukwekkende silhouettenshow “Magic Shadows” naar de theaters van de Sportpaleis Group in Antwerpen, Gent en Hasselt. Catapult was met “Magic Shadows” één van de revelaties en finalisten van America’s Got Talent in 2013 en brengt een ongezien spektakel voor jong en oud.

Catapult werd bekend tijdens het achtste seizoen van America’s Got Talent, waar het doorstootte naar de halve finales en beloond werd met de “Keuze van de jury”. Het Amerikaanse dansgezelschap kan je het best omschrijven als een schaduwdanscompagnie. De ongelofelijke dansers van Catapult brengen in “Magic Shadows” een aparte wereld tot leven door op een bijzonder fascinerende manier van achter een scherm schaduwen tot diverse wonderbaarlijke figuren om te toveren. Hun lichamen veranderen ze in een berg, een olifant, een draak, ja zelfs een helikopter. Als toeschouwer vraag je je van begin tot eind af hoe ze het allemaal doen en welk volgend silhouet je te zien zal krijgen.

magic1

“Magic Shadows” is een show vol humor, emotie en boeiende verhalen die jong en oud in de ban houdt. Deze geweldige familievoorstelling brengt 8 volledig uitgewerkte verhalen, enkel en alleen gebruikmakend van muziek en schaduwdansspel. Tussen de livedansen door worden 6 korte schaduwdansvideo’s getoond als momenten van poëzie of humor en als opwarmer voor de volgende schaduwreis.

Wie “Magic Shadows” heeft gezien zal nooit nog op dezelfde manier naar zijn eigen schaduw kijken!

MAGIC SHADOWS BY CATAPULT op donderdag 7 februari in Stadsschouwburg Antwerpen, vrijdag 8 februari in Capitole Gent en zaterdag 9 februari in Ethias Theater Hasselt, telkens om 20.00 uur. Kaarten kosten 28, 33,50 en 39 euro en zijn verkrijgbaar via www.stadsschouwburgantwerpen.bewww.capitolegent.bewww.ethias-theater.be en www.teleticketservice.com.