Take Twee Producties pakt volgend theaterseizoen uit met enkele knallers!

on

Zeg ‘ns Aaa, De Kolderbrigade, Zware Jongens en véél meer..

Ben Bervoets en Jerry Verhaert, de drijvende krachten achter Take Twee Producties, stellen met trots hun zesde speeljaar voor. Het seizoen 2018-19 start met “Er zit iets los bij nonkel Jos” Een komedie die vertaald en bewerkt is door Guy Keeren, in een regie van Ben Bervoets.

josPaul Peeters (Franske de facteur uit de reeks Den Bompa) speelt de oudere broer van Jerry Verhaert, Ook hier zal Gregory Van Damme zijn beste troeven uitspelen. Verder de nieuwkomers Saartje Danckers, Marleen Korthoudt ( reeds heel veel ervaring, ooit nog met Gaston en Leo samen gewerkt) en Bart Michiels. “Er zit iets los bij nonkel Jos”, vanaf 21 september 2018 in de Kleine Fakkel.

Ben en Jerry brengen met hun productiehuis als eerste Vlaamse producent de theaterversie “Zeg ‘ns Aaa” op de Antwerpse planken. Dit met een geweldige cast: Katrien Debecker als dokter van der Ploeg, Frank Van Erum als Dokter Lansberg, Sakia Debaere als de hippe moeder van Mien Dobbelsteen, Liesbet Verstraeten als Mien Dobbelsteen, Reggy Turneer als Gert-Jan, Laura De Leeuw als het nichtje van dokter Lansberg en Gregory Van Damme als de spilfiguur in het verhaal. Jerry Verhaert vertolkt ook zelf een klein rolletje in deze productie.

sized_zegMien Dobbelsteen zal zoals ze ooit deed op de Nederlandse televisie Hollands praten en de bekende slagzin “Hallo, met de assistente van dokter van der Ploeg” zal zeker niet ontbreken! De regie van “Zeg ‘ns Aaa” is in handen van Ben Bervoets en deze komedie is te zien vanaf 16 november 2018 in de Rode zaal van het fakkeltheater.

“Bed in of bed uit” van Eddy Van Ginckel is een dolkomisch stuk met Charley Pasteleurs, Linda Dhaene en Jimmy Rubbens. De regie in handen van Jerry Verhaert. “Bed in of bed” speelt vanaf 23 november 2018 in de Kleine Fakkel.

sized_kolVerder brengt Take Twee Producties ook nog een bewerking van de theaterproductie “De Kolderbrigade” van Romain Deconinck,  gebaseerd op de gekende tv reeks met Romain Deconinck, Gaston en Leo. Martine De Jager wordt de Nederlands Adrie, Charley Pasteleurs is Commissaris Kolder en Ben en Jerry vertolken zichzelf in de rol van hulpinspecteurs ( ooit door Gaston en Leo gebracht)

Regie en bewerking: Ben Bervoets. ‘De Kolderbrigade’, vanaf 5 april 2019 in de Zwarte Zaal van het fakkeltheater.

sized_mosOok “Mie Mossel” van Eddy Van Ginckel staat op het programma van Take Twee Producties. Het is een volkse komedie met Linda Van Heeswijk in de titelrol, verder spelen Linda Swinnen, Ron Bouevelet, Paul Peeters, Charlotte De Leeuw en Roy Miner mee in deze komedie. De regie is in handen van Jerry Verhaert. “Mie Mossel” loopt in de Kleine Fakkel vanaf 8 februari 2019.

Als afsluiter van speeljaar 2018-2019 is er het splinternieuw theaterstuk van Ben Bervoets “Zware Jongens”. Dit zal een tragikomedie worden met vooral Rock and Roll op de achtergrond.

In de achterbuurten van Antwerpen rond de jaren 60 van vorige eeuw zwaait de pretentieloze Maffiose  Charley Blank (Bad Guy) de scepter en wil van elke kroeg of club een bordeel maken…

sized_zwareBen Bervoets speelt de Good Guy (alhoewel hij ook een rare achtergrond heeft in de onderwereld), Roy Miner zal ook een van de Bad Guys vertolken. “Zware Jongens” zal een stevige boterham worden, maar eentje met de nodig humor. Ook zal de gevoelig en romantische snaar zal geraakt worden, want Saartje Dankcers en Michael Lejeune gaan de romantische toer op en dan zwijgen we nog over de rol van Laura De Leeuw en nog vele andere namen die van deze productie een knaller zullen maken!

“Zware Jongens” , vanaf 24 mei 2019 in de Zwarte zaal van het Fakkeltheater.

Poppentheater Klein maar Moedig

Poppentheater Klein maar Moedig staat ook op het programma van Take Twee het komende speeljaar. Na het enorme succes van “Het fortuin van Baron Pluim” wordt deze productie hernomen in september en oktober 2018. Daarna volgen de verhalen: Het sprookje “Kobe en de Toverbal” (vanaf 29 oktober 2018 in de Kleine Fakkel) en als afsluiter “Het geheim van Snurk”, vanaf 4 maart 2019 in de Kleine Fakkel.

Info en tickets: www.fakkeltheater.be

Tel. 070/246 036 of mail naar bbervoets@gmail.com