Wervelende komedie ‘Stilte, We Draaien’ nog tot 13 mei in het Fakkeltheater

on

Donderdag 19 april 2018 ging in het Fakkeltheater de komedie ‘Stilte, We Draaien’ in première. Deze hitkomedie uit Parijs is voor het eerste zien in Vlaanderen met een absolute top-cast bestaande uit Loes Van den Heuvel, Ben Rottiers, Moora Vander Veken, Ann Pira, Brecht Callewaert, Erik Goris en Hans Ligtvoet.

stilte2

Het verhaal

Een filmploeg is neergestreken in het theater voor het draaien van een langspeelfilm. En dat loopt niet van een leien dakje…Tijdens de opnames blijkt al snel dat André, de productieleider niet te vertrouwen is, dat de regisseur Francis verliefd is op de jonge actrice Lola, dat Philippe, de eeuwige tweede plans-rol, er alles aan doet om zijn carrière een boost te geven en dat de regie-assistent Baptist de boel probeert te redden terwijl hij van zijn eigen film droomt met Lola in de hoofdrol. En zo veel meer…!

‘Stilte, We Draaien’ is de moeite waard om te zien. Het is een wervelende komedie, vol smakelijke situaties en met ontelbare, onverwachte gags. Ook het publiek maakt deel uit van de filmopnames, met alle gevolgen vandien.

scenef3Met ‘Stilte, We Draaien’ is het lachen geblazen van begin tot einde. Vooral wanneer de filmploeg de scène opneemt waarin de bedrogen echtgenoot een voorstelling stillegt om de minnaar van zijn vrouw te vermoorden, is echt hilarisch.

Ook een leuk is het orkestje, bestaande uit Bart De Lousnay, Wesley Meyendonck en Annebelle Dewitte, dat te pas en te onpas de opnames voor de nodige muzikale intermezzo voorziet.

Met ‘Stilte, We Draaien’ haalt Loge10 Theaterproducties opnieuw een topper van formaat naar Vlaanderen. Deze doldwaze komedie werd terecht genomineerd in Parijs voor de Molière-prijs voor beste komedie 2017.

STILTE, WE DRAAIEN!‘  is nog te zien tot 13 mei 2018 in Fakkelteater in Antwerpen.

Auteur: Patrick Haudecoeur en Gérald Sibleyras

Vertaling en regie: Bruno Van Heystraeten

Cast: Loes Van den Heuvel, Ben Rottiers, Moora Vander Veken, Ann Pira, Brecht Callewaert, Erik Goris en Hans Ligtvoet.

Setfotografie: Lauranne Cleenwerck

Meer info op www.loge10.be

Tickets:

Standaard ticket  €24

VIP ticket €31  

Groepen vanaf 15 personen €22  ​

www.loge10.be of  tel. 0489 15 13 17  (10u – 18u)

Deze diashow vereist JavaScript.